Masážní míček Recenze Naboso Neuro Ball 6,6 cm modrý

Recenze Naboso Neuro Ball 6,6 cm modrý

Naboso Neuro Ball je masážní míček, který pokrývá technologie povrchu pro lepší senzorickou stimulaci. Míček lze také rozdělit do dvou kopulovitých tvarů a získat tak více stability a kontroly při uvolňování chodidel. Uvnitř je navíc malý tvrdší masážní míček pro hlubší a intenzivnější myofasciální uvolnění a mobilizaci chodidel nebo i dlaní. Průměr míčku je 6,6 cm a váží 160 g.

Dagmar1. srpna 2025

Tento míček jsem nakoupila všem kamarádkám, je opravdu super.

Registrovaný uživatel8. března 2024

Dá se rozdělit na 2 půlky, uvnitř je malá kulička.

U takhle drahé a zdá se kvalitní cvičební pomůcky mě chybí návod v češtině s podrobným popisem cviků např. od fyzioterapeuta.

Každý nemá čas hledat návodná videa na Youtube a Instagramu, ani ty nebyly české.

Dagmar3. února 2024

Tento míček mi byl doporučen fyzioterapeutkou. Je skvělý. Používám ho každý den. Je příjemně tvrdý. krásně uvolní nefunkční chodidlo. Líbí se mi, že se dá rozložit na polokoule a i ten malý uvnitř je super - rozvolní problémová místa.

O žádných zatím nevím.

Tento produkt všem doporučuji.

martynkoval18. prosince 2023

Široké využití.

Registrovaný uživatel21. května 2023

Pomáhá mi řešit problém s chodidlem. Výborný produkt, multifunkční

Registrovaný uživatel31. března 2023

zatím testuji a zkouším co míček umí....

Registrovaný uživatel26. března 2023

Materiál bezvadný, manipulace , udržování hygieny a funkčnost skvělá.

Registrovaný uživatel20. června 2022

velikost, tuhost - přesně, co jsem potřebovala díky rozebrání možnost více způsobů využití