Pocituji po 2 měs. užívání změnu jsem více v klidu a pohodě a to je pro mne zázrak. Děkuji za skvělé houby.
Doporučuji všem kdo má více stresu a špatně ho snáší.

Doporučuji všem kdo má více stresu a špatně ho snáší.
pomáhá snížit stres, jsem spokojená
pomáhá snížit stres, užívá se snadno, spokojenost
Hodnotím velmi kladně - vyvážené složení, které mi opravdu pomáhá. Od této značky užívám více produktů a musím říct, že účinky jsem pocítila během několika dní. Samozřejmě je potřeba užívat dlouhodobě. Budu objednávat další balení pro sebe i pro mojí mamku.
Není to zrovna levné, pokud chcete užívat více produktů, je to dost velký zásah do peněženky. Ale chápu, že za kvalitu je potřeba si připlatit. Tak nezbývá, než doufat, že ceny zůstanou alespoň takové, jaké jsou teď.
MyStress je podle mé zkušenosti kvalitní a hlavně funkční. Obchod a doručení v pořádku.
Rychle zabírá a je dobře snášen, rychlá vzpruha a uklidnění.
Jsem spokojená, doporučuji.
Kvalita a výsledek.
Využít poradny z MycoMedica a koupit doporučený výrobek. Beru MyStress způsobem, ze tobolku otevřu a vysypu na lžičku a sním. 30min před jídlem.
Chut je zajímavá, dá se to v pohodě a pak zapít vodou/cajem.
Užíváno při únavovém syndromu a značné zlepšení.
Uklidňuje.
Vzhledem k přetrvávajícímu vysokému vystavení stresu je brzo účinky hodnotit.
účinkuje jak má
Cítím se klidnější.
Pro přírodní produkt.
Optimální při psychické zátěži. Funguje mi dobře.
uzivam teprve dva dny, tak je brzo hodnotit; fakt je ten, ze jsem se dnes dobre vyspal, asi 9 hodin, to se casto nestava...nevim, zda je to produktem, cas ukaze