Recenze MycoMedica MyRemover 2 500 mg 90 cps.

Jedná se o kombinaci bylin a hub na odstranění chronických Fu Xie (skrytých patogenů) z organismu. Směs navíc podporuje detoxikaci a zabraňuje zahlcení lymfatických cest a trávení uvolněnými toxiny.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Zákazníci uvádějí, že MycoMedica MyRemover účinně pomáhá při odstraňování parazitů, zánětech a dalších zdravotních potížích. Někteří zmiňují, že při užívání pociťují dočasné zhoršení stavu, které vnímají jako známku očisty těla. Produkt je chválen i za spolupráci s jinými doplňky a celkové zlepšení po užívání.

• Pomáhá při odstraňování parazitů
  • Účinný při chronických zánětech a HPV
  • Spouští očistnou reakci v těle
  • Dobře funguje v kombinaci s jinými doplňky
  • Zlepšuje celkový pocit po užívání
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

hanuskova29. července 2026

Teprve jsem začala užívat

anna.steffekova19. června 2026

Perfektne funguje v spolupráci s hubou Coriolus. Pre 8 rokmi som prejkonala EB virus, pri únave mávam slabý herpetický vírus. Toto všetko sa perfektne čistí - aspoň takto to pociťuje. A určite aj iné nánosy v mojom organizme sa pomaly uvoľňujú.

Karel28. prosince 2025

Dobrý produkt

Sylvie Mik19. června 2025

Taky moc pocit,že když tablety beru,je mi hůř. Ale tak by to léčení asi mělo probíhat,pokud se tělo čistí.

Beru krátce. Ale jsem za tuto směs ráda .

vladka42.808. dubna 2025

Vždycky cítím, když sním tablety, že to spustilo reakci. Stav se zhorší, tím myslím, že se cítím nemocně a bolí mě uzliny. Pak se tělo zklidní a cítím úlevu. Nemám dobrané celé balení, ale určitě si koupím ještě jedno.

Registrovaný uživatel18. ledna 2025

Skutečně pomáhá. Pomáhá mi s chronickým zánětem a HPV. Děkuji.

massimo.machetto30. listopadu 2024

Nessun effetto collaterale. Mi ha aiutato ad espellere parassiti intestinali.

Nessuno.