funguje perfektně a splňuje očekávané vlastnosti.
mohu jen doporučit

Produkt MycoMedica MyRemover 2 500 mg 90 cps. je podle recenzí účinný při řešení chronických zánětů, virových infekcí a očisty organismu. Někteří uživatelé zaznamenali dočasné zhoršení stavu, které však vnímají jako součást léčebného procesu. V kombinaci s jinými doplňky se ukazuje jako vhodná volba pro dlouhodobé užívání.
funguje perfektně a splňuje očekávané vlastnosti.
mohu jen doporučit
Po prodělané borelioze jsem extrémně náchylný na klimatizaci ve veřejné dopravě. Vícehodinová cesta novodobým vlakem mě vyřadí na měsíc - způsobí mi návrat příznaků boreliozy, zejména extrémní únavu a bolesti kloubů. Praktická lékařka mi řekla, že z jejího hlediska je borelioza zaléčená, když jsem vloni bral 2x 3-týdenní dávku antibiotik. Patrně jsem pro ni simulant. Poradil mi však ortoped, který na rovinu přiznal, že medicína si s boreliozou neví úplně rady (třeba i proto, že projevy vnímá pacient, ale nejsou nijak empiricky prokazatelné), a doporučil poohlédnou se po alternativních metodách. Zvolil jsem 30-denní užívání vysoké dávky Myremower II a Coriolus PRO, od každého 3xdenně 2 tablety. Přitom jsem pracoval - první dva týdny pouze 6 hodin a vždy zcela vyřízen, neschopen se po práci ani na čtvrt hodinky projít do lesa, měl jsem nepřirozenou zimomřivost a a víkendy jsem proležel a prospal. Pak se to začalo lepšit, a po měsíci již dělám 8 hodin denně a tuto sobotu jsem vyrazil na 10km výlet po Vysočině! Přípravky užívám dál, v nižším dávkování, a doplněné o další druhy hub, neboť jsem si vědom že boj s boreliozou není záležitost měsíce. Pro jistotu jsem však zcela odstoupil od cestování moderními vlaky, jejichž provozovatelé ve jménu pokroku (a pohodlnosti sobecké části populace) poškozují zdraví cestujících.
Teprve jsem začala užívat
Perfektne funguje v spolupráci s hubou Coriolus. Pre 8 rokmi som prejkonala EB virus, pri únave mávam slabý herpetický vírus. Toto všetko sa perfektne čistí - aspoň takto to pociťuje. A určite aj iné nánosy v mojom organizme sa pomaly uvoľňujú.
Dobrý produkt
Taky moc pocit,že když tablety beru,je mi hůř. Ale tak by to léčení asi mělo probíhat,pokud se tělo čistí.
Beru krátce. Ale jsem za tuto směs ráda .
Vždycky cítím, když sním tablety, že to spustilo reakci. Stav se zhorší, tím myslím, že se cítím nemocně a bolí mě uzliny. Pak se tělo zklidní a cítím úlevu. Nemám dobrané celé balení, ale určitě si koupím ještě jedno.
Skutečně pomáhá. Pomáhá mi s chronickým zánětem a HPV. Děkuji.
Nessun effetto collaterale. Mi ha aiutato ad espellere parassiti intestinali.
Nessuno.