Přírodní produkt Recenze MycoMedica MycoHair 90 cps.

Recenze MycoMedica MycoHair 90 cps.

Směs medicinálních hub reishi, polyporus a čínských bylinek je sestavená na principech tradiční čínské medicíny pro podporu růstu vlasů. Recept MycoHair vychází z receptu tradiční čínské medicíny Nu Huang Bian Zi Tang, nicméně je upravený pro nerovnováhy moderního člověka. Podle čínské medicíny je kvalita vlasů ovlivněna silou jater a ledvin. Nedostatečnost krve jater a esence či Yin ledvin…

monika19. května 2025

Méně mi padají vlasy při mytí, tam jsem to zaznamenala nejvíce. Chce to ale ještě trpělivost.

tuckovaveronika17. února 2025

Zatím užívám cca týden, tak nemohu posoudit jeho plné vlastnosti a výsledek. Vrátím se k hodnocení až za cca 2-3 měsíce.

masazeujana13. ledna 2025

Funguje, podpora růstu vlasů

zaneta.haladova13. prosince 2024

Opravdu funguji. Rostou po nich vlasy

iva.franceova26. listopadu 2024

Vlasy jsou pevnější, méně vypadávají

Registrovaný uživatel15. srpna 2024

Myslím, že mi tablety pomohly. Minimálně jsem se pročistila, měla jsem v loketní jamce ekzém a to přisuzuji očistě. Teď už nemám žádnou vyrážku. Je mi lépe.

Registrovaný uživatel26. června 2024

Mycohair beru pravidelně s pauzami o víkendech již více jak půl roku po intenzivním padání vlasů a vidím znatelný rozdíl. Vlasy viditelně, a přijde mi že i rychleji, rostou.

ivan.prochazka17. dubna 2024

Kupujem manzelke a dcere, po prvej davke prestali vypadavat vlasy, takze pokracujeme

vjerka.sb2. března 2024

Funguje výborně - beru tedy i kolagen. Vlasy i nehty krásné, zdravé, pevné. Dorostly.

Registrovaný uživatel9. července 2023

vybral jsem na doporučení na vlasech je to znát, ale na růstu vlasů nevím neberu jej zatím tak dlouho 3 tablety deně doporučujou i více brát

čas ukáže není to moc levná záležitost

Registrovaný uživatel6. června 2023

vyhovuje mi a cítím se po něm dobře

doručení bez problémů

Registrovaný uživatel4. června 2023