Přírodní produkt Recenze MycoMedica MycoGastro 90 g

Recenze MycoMedica MycoGastro 90 g

MycoGastro obsahuje synergicky působící kombinaci medicinální houby hericia a aloe vera, chlorelly či lékořice. Tato podporuje podle tradiční čínské medicíny Wei (žaludek) a reguluje jeho Qi. Ochlazuje též Nei Re (vnitřní horko) a Huo Xu (oheň z nedostatku). Podle západních výzkumů lékořice podporuje normální metabolismus/trávení, aloe vera organismus detoxikuje a pročišťuje a udržuje normální…

karkl29. října 2025

Zabírá na pálení žáhy....při přírodní léčbě refluxu

jitka.tomesova8. ledna 2025

léky na žaludek užívám už od r. 2007 a fakt bych se jich ráda zbavila, což pouhým vynecháním byť na jeden den není možné. Ale s MycoGastro je mi opravdu velmi příjemně a dokážu si představit, že budu postupně lékařem předepsané léky nahrazovat tímto.

asi nic, i na chuť se dá zvyknout :-D

K vyzkoušení doporučuji všema deseti

sona.quisova27. května 2024

Pomohlo s problémy. Ještě jsem zkombinovala s mladým ječmenem a je to.mnohem lepší.

Registrovaný uživatel8. ledna 2024

Hned po prvním použití mě přestala pálit žáha.

Registrovaný uživatel5. dubna 2023

Tento produkt již používám přes rok na jícnový reflux a výsledky jsou vynikající.

Registrovaný uživatel15. března 2022

Od bolestí žaludku a problémy se zažíváním pomohl až zázračně - hned po první dávce. Je opravdu třeba dodržet užívaní nalačno a vydržet tu nasledující půlhodinku nejíst a nepít.

Snad jen na to popíjení brčálově zelené dvoudecky si musí člověk zvyknout :)