Hericium mi v lońském roce pročistilo mozek, po 3 baleních jsem se zbavila křečí v hlavě.

Hericium podpoří mozek i trávení a zklidní nervy
Užívám na moji roztroušenou sklerozu opakovaně..Dobře se polyká.
Velmi spokojena
Jeho výhody.
Lepší trávení, snížení krevního tlaku
pomohl
Funguje na myšlení a žaludek.Super na přípravu a na zkoušky, prezentace, pohovory.
Pro studenty, lidi, kteří mají náročnou práci na myšlení a jsou ve stresu. Obcas udělat přestávku (so, ne), po delší době brání třeba týden.
Pomohol my spolu s Reishy a Cordyceps MycoMedica po vyhorení .Dlhodobejšie uživanie.
Pomáhá mi.Plní svůj účel.
Posílení imunity.
Super na střeva
Fajn lék
použili jsme pro psa, který měl problémy s páteří a přestával ovládat zadní nohy. Hericium ho doslova postavilo zpět na nohy.
pomáhá
Absulutně top!!!
Pravidelně, denně...
Snadná aplikace, žádné vedlejší účinky
Muž měl už delší dobu problémy se žaludkem, po čtrnácti dnech užívání hericia si pochvaluje, že ho bolesti přešly.
Užívám mnoho měsíců s dalšími produkty na chronickou borreliozu. Zlepšení stavu.
Primeraná cena
Vkombinácii s Reishi a Cordycepsom pomoc pri vyhoretí
Uzivam dlouhodobě je Super
Okamžitě pomohl, bolesti žaludku se už nevrátili, při vyšším dávkování dodá spoustu energie.