Vířivka Recenze Mspa Tribeca F-TR062W

Recenze Mspa Tribeca F-TR062W

Mspa Tribeca je vyrobena z dřevoplastu s vnitřní RhinoTech prémiovou PVC fólií s antibakteriální úpravou. Vířivka je se svými rozměry 160 x 160 x 65 cm vhodná až pro 6 osob a disponuje 120 tryskami. Uvnitř ovládací jednotky je zabudovaná mini sterilizační komora s UVC LED lampou, která zajišťuje, že každá kapka vody ve vířivce je pod neustálou ochranou, a to bez ohledu na to, jestli se v ní…

pejsek69H11. července 2025

Super se skládá,víko na klipsy,snadný návod

klondi6. července 2025

Jednoduchá montáž,hlavně,pevná konstrukce a zatím bezchybný provoz. Je sice trochu dražší,ale dobře odolá kočičím drápkům. To byl hlavní důvod koupě. Jinak po 2 dnech používání cítím úlevu ztuhlé krční páteře. Zkrátka dobrý relax.

Registrovaný uživatel19. září 2023

po měsící užívaní tj 1-2 týdně začla výřivka téct v napouštěcím vaku na vodu se objevila trhlina ve špatném sváru plastového kolíku-výpusti do filtace.Svár byl proveden na křivo.

Registrovaný uživatel12. července 2023

Solidní konstrukce, příjemné ovládání

čekal bych vzduchové trysky i uprostřed, WiFi ovládání se mi nepodařilo vůbec spárovat, vyšší cena, naprosto nedostatečná filtrace, po výpadku proudu si nepamatuje nastavení teploty.

Za ty peníze jsem čekal více.

Registrovaný uživatel10. července 2023

rozumná cena máme kočku, tak nafukovací jsme nechtěli dcera 9let, každý den

Registrovaný uživatel24. června 2023

Snadná instalace, jednoduché ovládání

Pro 2 osoby doporučuji

Registrovaný uživatel4. června 2023

Bazén se mi líbil,pěkný design.Zatím jsme ho nepoužívali,tak žádná zkušenost.

U bazénu není návod v češtině.Vůbec není vysvětleno co s bazénem v zimě.

Registrovaný uživatel2. června 2023

Skvělé provedení, vypadá skvěle a funguje perfektně. Mile mě překvapilo, jak dlouho udrží teplotu vody.

Pro 6 osob jak je psáno si to nedovedu moc představit. 4 jsou tak max aby se nemačkali a ideální je to pro 2.

Splnila očekávání a v mnoha ohledech i předčila.