Hlavní obsah stránky
  • Vířivka Intex PureSpa Bubble Massage 28428
  • Vířivka Intex PureSpa Bubble Massage 28428
  • Vířivka Intex PureSpa Bubble Massage 28428
  • Vířivka Intex PureSpa Bubble Massage 28428
Vířivka Intex PureSpa Bubble Massage 28428

Intex PureSpa Bubble Massage 28428

Nahlásit
Nahlásit chybu

Nafukovací, mobilní, venkovní, 6 osob, počet trysek 140Vířivý bazén PureSpa Bubble Massage pro rok 2020 přináší příjemnou perličkovou koupel až pro 6 osob najednou. Užijte si chvilku relaxu sami se sebou nebo se svými přáteli díky této masážní vířivce od společnosti Intex.

Doporučené nabídky

 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 
 

 

  •  
 
 
 
 

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Vířivý bazén PureSpa Bubble Massage pro rok 2020 přináší příjemnou perličkovou koupel až pro 6 osob najednou. Užijte si chvilku relaxu sami se sebou nebo se svými přáteli díky této masážní vířivce od společnosti Intex.

Klíčové vlastnosti
  • pevná mobilní konstrukce

  • 3vrstvé PVC s textilními vlákny

  • 140 masážních trysek

  • technologie ztrátového tepla

  • ASV odpouštěcí ventil

  • elektrické změkčování vody

Vířivý bazén Intex PureSpa Bubble Massage

Nafukovací vířivka již zaběhlé a prověřené řady PureSpa se bude vyjímat na každé zahradě, terase, ale i ve větším domě. Disponuje kvalitním materiálem, tichým a ekologickým chodem, snadno se ovládá a využívá technologie ztrátového tepla. Pokud vám stačí místo po 4 osoby, podívejte se na Intex Pure Spa Bubble Massage HWS 800.

Intex 28428 PureSpa Bubble Massage
Kvalitní materiál a robustní zhotovení

Značka Intex využívá při výrobě mobilních vířivek své bohaté a dlouholeté zkušenosti z produkce nafukovacích člunů. Tento vířivý bazén je vyroben technologií Fiber-tech z 3vrstvého PVC o síle 0,84 mm a s vyztužením z textilních vláken. Pojme až 6 osob, ale ani tak se o jeho poškození či dokonce protržení bát nemusíte.

Intex 28428 PureSpa Bubble Massage
Pohodlná instalace a manipulace

Zařízení jednoduše a rychle nainstalujete a nafouknete pomocí vzduchového čerpadla, které vám následně poslouží jako čerpadlo masážní. Pak už jen napustíte vodou a můžete si užívat vysněnou pohodu. Velkou výhodou tohoto vířivého bazénu je jeho mobilita, která zajišťuje komfortní a bezproblémové přenášení konstrukce tam, kam zrovna potřebujete.

Intex 28428 PureSpa Bubble Massage
Příjemné masážní trysky

Kruhová vířivka vám dopřeje 140 vzduchových masážních trysek, které jsou vybaveny předehřevem. To znamená, že se nemusíte obávat studeného proudu bublinek, jelikož zařízení využívá technologie ztrátového tepla k ohřátí nasávaného vzduchu. Teplotu si můžete nastavit od 20 do 40 °C, a to po 1 - 2 °C za hodinu.

Intex 28428 PureSpa Bubble Massage
Bohaté vybavení

Vířivka dále nabízí ASV automatický odpouštěcí ventil chránící zařízení proti přetlaku v konstrukci. Starost o kontrolu provozního tlaku manometrem tak odpadá. Vše nastavujete prostřednictvím dotykového panelu s displejem, a to přímo z vířivky. Nechybí ani dětský zámek pro maximální bezpečí vašich ratolestí a funkce elektrického změkčování vody Electronic Hard Water Treatment, která díky magnetickému poli a elektrickému střídavému poli brání vzniku vodního kamene. Stará se tak o snížení množství vápenatých usazenin jak na čerpadle, tak v dalších komponentech, což zajišťuje šetrnost k vaší pokožce.

Intex 28428 PureSpa Bubble Massage
Dodávané příslušenství

Spolu s vířivkou obdržíte také termoizolační bublinkovou podložku, kartušový filtrační systém, 2 filtrační vložky, plovák pro dávkování chemie, chemický tester na volný chlor, pH a zásaditost, hadici pro nafouknutí, transportní tašku pro skladování o rozměrech pouhých 81 × 57 × 53 cm a termoizolační plachtu, která snižuje tepelné ztráty při nepoužívání na minimum.

Technické informace

Vnější průměr konstrukce činí 216 cm, vnitřní 165 cm a výška je 71 cm. Objem dosahuje 1098 litrů. Topení má výkon až 2200 W a vzduchová pumpa až 800 W. Externí filtrační čerpadlo přečerpá okolo 1741 l/h.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Vířivky Intex

Všechny vířivky Intex
Mohlo by vás zajímat