Vířivka Recenze Mspa Ottoman C-OM061 11400249

Recenze Mspa Ottoman C-OM061 11400249

Nafukovací vířivka Mspa Ottoman C-OM061 pojme až 6 osob. Vnitřní folie vířivé vany obsahuje antibakteriální tkaninu, která snižuje množení bakterií až o 99 %. Disponuje také 138 vzduchovými tryskami a účinným ohřevem vody. Uvnitř ovládací jednotky je zabudovaná mini sterilizační komora s UV LED lampou, která zajišťuje, že každá kapka vody v Mspa je pod neustálou ochranou.

Registrovaný uživatel2. srpna 2024

Na reklaklamaci mají měsíc stačilo by kdyby měli náhradní díly ke zboží které prodávají. Škoda že prodejna vypadá jak před krachem jeďte se podívat jak vypadá prodejna Mountfield v Praze Hilešovicích, na to že to má jednoho majitele je to smutný obrázek Už nikdy více

backdoornet25. června 2024

Jednoduchá instalace Vypadá na kvalitní materiál Vzhledově příjemný Příznivá cena Čas ukáže :-D

kacenka.o.k21. června 2024

Zatím dva dny v provozu a super

Registrovaný uživatel13. listopadu 2022

Pěkný vzhled, dobré funkce, tichý provoz, možnost ošetření vody zářením UVC.

Poměrně časté předepsané výměny filtrů a vody. Na bílých plochách se špatně odstraňují skvrny, u některých se to nepovedlo vůbec.

Celkově hodnotím jako dobrý nákup, výhodný poměr cena/výkon.

Registrovaný uživatel17. září 2022

Pomalé vyhřívání,teploměr ukazuje o 4st.více,než je skutečnost.

Registrovaný uživatel3. září 2022

Zabudovaná ovládací jednotka do těla bazenu, diky tomu tišší chod a nikde jednotka nepřekáží. Vířivka je uvedena pro 6 osob, avšak se do ni vejdou 4 velké dospělé osoby a dokažou si pořádně natáhnout nohy.

Na ovladači je za světla hůře vidět podsvícení zapnutých funkci. Škoda, že se nedá ovládat síla bublinek. Někdy by stačila slabší.

Výborný kvalitní výrobek, což můžeme hodnotit po více jak měsíci používání.

Registrovaný uživatel2. září 2022

jsem velmi spokojená s vířivkou, , využívám ji každý den , blahodárně působí na svaly a klouby uvedení do provozu je snadné

zatím jsem nezjistila žádné nedostatky

nádhera, jsem velmi spokojená

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

snadná instalace, kompaktní půdorys

Krycí plachta neobsahuje možnost solární plachty (vložená izolace nedovolí prostup tepla od sluníčka do vody)

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Vzhledově krásná a velice pohodlná vířivka. Plní svůj účel, relax a pohoda. Jen je pro max. dva dospělé a dvě děti.

Menší nevejde se 4-6 dospelych.

Spokojenist

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Vybrala jsem tuto vířivku, protože byla přijatelná cena vs. rozměr a co umí. Jsme s ní velice spokojeni. Doporučuji. Během léta jsme jí využívali mnohokrát, lepší než bazén.

Registrovaný uživatel26. července 2022

Zatím použití krátce, všechny programy vyzkoušený. Ok

Registrovaný uživatel11. června 2022

Super relaxace