Kupováno pro maminku 80+, zlepšení funkce střev.

MOVit Energy Probiotika Extra Strong jsou podle recenzí účinná při řešení zažívacích problémů a mají rychlý nástup účinku. Silná dávka probiotik je vhodná pro akutní i dlouhodobé užívání, avšak někteří uživatelé zmiňují, že je třeba upravit dávkování, aby se předešlo zácpě. Produkt je opakovaně doporučován a kupován pro jeho účinnost.
Kupováno pro maminku 80+, zlepšení funkce střev.
Velká nálož probiotik.
Dobrá podpora při dráždivém trakčníku.
Dobrá cena za jednu tabletu.
Užívám dlouhodobě a jsem spokojená
Jsem velice spokojena,opět objednám!
Ucinnost
Opravdu pomůže
Doporučuj
Plni ucel
Skvělý výrobek
Rychlé vyřízení spolehlivý výrobek
Před 13 lety jsem měl vážný úraz břicha a zažívacího traktu s trvalými následky. Dlouho mě trápily problémy s akutní stolicí, bolestí břicha a tak dále. Tyto probiotika užívám už druhým rokem a mé problémy téměř vymizely, ikdyž to samozřejmě už nikdy nebude ideální. Užívám každý den 2 tablety před spaním.
Nekupuji poprvé, spokojenost
Celková spokojenost, rychlé jednání
účinek zaznamenán do 3 dnů
Jedny z mála probiotik, u kterých mám pocit, že fungují
Působí dobře
Pomáhá - zakoupeno opakovaně
Bereme pravidelně několik měsíců a upravilo se nám zažívání
OK TOALETA
Asi jeden z nejlepších poměrů ceny vůči složení na českém trhu
Silná dávka, která může při soustavném užívání vést k zácpě
Pokud neberete antibiotika, pak smyslem probiotik je především přispět k tužší stolici, ke zklidnění střev a k lepšímu vstřebávání živin z potravy.
Tento výrobek však skýtá poměrně silnou dávku v každé kapsli, a dvě kapsle denně mohou snadno vést až k mírné zácpě.
Při dlouhodobém užívání třeba vyladit si vhodnou dávku, potažmo dokoupit si i výrobek slabší a střídat dle potřeby. Tento výrobek skýtá dávku vhodnou spíše k užití akutnímu a krátkodobému než soustavnému, ovšem může to být dost individuální.
Kupuji opakovaně
Mám zdravotní problémy. Tyto probiotika mně pomáhají.