Dobrá výdrž baterie.
Neseká se.
Akorát do ruky.
Pomaleji se nabíjí.
Zatím OK a doporučuji.

Motorola Moto G86 5G nabízí výborný poměr cena/výkon s dlouhou výdrží baterie, kvalitním zpracováním a spolehlivým výkonem. Fotografie pořízené telefonem jsou na dobré úrovni, i když někteří uživatelé zmiňují drobné nedostatky v ovládání fotoaparátu. Pro běžné uživatele je telefon vhodný, ale pro náročnější uživatele mohou být některé omezení systému a reklamy v aplikacích překážkou.
Dobrá výdrž baterie.
Neseká se.
Akorát do ruky.
Pomaleji se nabíjí.
Zatím OK a doporučuji.
Rychlý
Neseká se
Vše co je potřeba, nic zbytečného navíc
Dobrý foťák
Skladný do kapsy
Není jack na sluchátka
Při plným provozu denně dobíjen
Zatím se s výrobkem seznamuji a jsem spokojená.
Skvělý a za ty peníze vynikající. Nehrají hry takže výkon v pohodě.
Dělá to co se od něho očekává.
Chybí bezdrátové nabíjení
Za ty peníze super
Byl jsem kvůli tomu vyhozen z jediné "povolené" brigády, abych si přivydělal na nájem! Tento vizafon je zahlcen reklamou a nemohu tak do 2 minut odpovědět na pracovní nabídku - a 1 týden se mi nedalo pak vůbec dotelefonovat, protože díky reklamám jsem tam vymlátil úplně jiné nastavení i pak zablokování telefonátů!!! TAKOVOU HRŮZU JSEM JEŠTĚ NEZAŽIL - OD R. 1992, KDY používám mobily! (od r. 1995 pak již kapesní jen za pár tisíc!) Musím to vrátit!!!!!!!!!
Výdrž baterie
Dostatečný výkon
Fotky opravdu tragické
Při volání si uchem stahuju horní lištu a zapínám a vypínám režim letadlo, WiFi, data s pod. Třeba to jde nějak zamknout, ale nepřišel jsem jak na to
Telefon neurazí, ale určitě nenadchne. Já potřebuju výdrž baterie a proto jsem ho zvolil, ale příště už bych ho nekoupil
Funguje, tuto značku používám .
Dobrý telefon za málo peněz
Skvělý poměr cena:výkon
Paměť
Rychlost
Vzhled
Výdrž baterie
Docela pěkný fotky
Cena
Je to därek pro jiného a ten to velmi chválí
výborná výdrž baterie, krásný jasný displej
chudá nadstavba, ale jinak dobrý
Hodně muziky za málo peněz
Velmi dobrý poměr cena/výkon
Výdrž, výbava
Perfektně poměr cena/výkon
tlačítko pro ukončení hovorů přiš blízk ospodní liště a při listováni v založkách vypínám hovor
Dle očekávání dobrý výrobek za dobrou cenu pro běžné použití se základními funkcemi.
GPS, baterie, foťák, cena, odolnost
Dodané sklíčko moc nedrží a odchlipuje se.
Baterie v pohodě, fotky super, mobil OK.
Dlouhá vydrž
Super displej
Kvalitní materiály
Bez chyby za ty penize
Nejlepší hodnota za ty peníze. Kvalitou a vydrží předčí hodně dražších modelů a značek.