Sluchátka Recenze Motorola Moto Buds Plus

Recenze Motorola Moto Buds Plus

Pokud je hudba vaší vášní, neměla by vám chybět bezdrátová sluchátka Motorola Moto Buds+. Klasické špuntové provedení sluchátek zasadíte hlouběji do uší, díky tomu si můžete poslech užít ještě více. Díky uzavřené konstrukci nepropouští zvuk ven a hudbu proto uslyšíte pouze se sluchátky na uších. Integrovaný mikrofon vám ulehčí případné vyřizování hovorů nebo nahrávání vašeho hlasu.

Mobilenet
Odborná recenze
Mobilenet

Pokud máte slabost pro produkty značek Motorola a Bose a hledáte nová bezdrátová sluchátka, rozhodně byste si neměli nechat ujít Motorola Moto Buds+. Kromě příslibu kvalitního zvuku lákají i na líbivý design, dlouhou výdrž na nabití či podporu bezdrátového nabíjení. Jak si vedla v testu?

Více na Mobilenet

schází podpora kodeku LDAC

Czechgamer.com
Odborná recenze
Czechgamer.com

Spoločnosť Motorola má v rámci svojho bohatého portfólia zaevidovaných nemálo slúchadiel vhodných primárne k mobilným telefónom identickej značky, avšak, akokoľvek ich je počtom dosť, táto firma sa nikdy nesnažila rozbehnúť tradíciou podkutú TWS linku, ku ktorej by sa ich zákazníci mohli opakovane vracať. Pre úplné vysvetlenie: za skratkou TWS sa skrýva pomenovanie be ...

Více na Czechgamer.com
Registrovaný uživatel30. října 2025

kvalitní zpracování možnosti nastavení zvuku v aplikaci dobrá kvalita zvuku

slabá výdrž baterie, neodpovídá údajům výrobce

hondaeleven1131. srpna 2025

Basy jsem zažil u sluchátek jistě i lepší. Ale taky i cena byla vyšší. A co si budem povídat. Mám doma i dražší sluchátka a někdy silné basy nejsou úplně tak top řešení. Záleží i na žánru hudby a tak dále. A dost často se stane u sluchátek s mega basy, že pak u jistých hudebních žánru,her a filmů, takové sluchátka nastavit na kvalitní poslech je fakt těžké a kolikrát nemožné. Vše má své pro a proti. Tím nechci říct že sluchátka Motorola Moto Buds plus jsou nějak špatné. Sluchátka Motorola Moto Buds plus se jistě nemají za co stydět a za ty peníze jistě nabízejí jak už kvalitní zvuk tak už i nějaké to nastavení v aplikaci. Já osobně jsem našel přesně to co jsem hledal, ať už mám puštěnou hru, film nebo hudbu, zvuk je opravdu slušný a příjemný. Dokonce i vlastní nastavení přes ekvalizér má dobrou a okamžitou odezvu na sluchátka. Vlastní nastavení telefonu je síce fajn, ale přece jenom, když mají sluchátka to své přes aplikaci je to už o jiném. Osobně mám mobil Motorola Edge 60 pro a když jsem řešil vlastní nastavení přes mobil tak ok, ale nastavení přes vlastní apku je prostě logicky top. Nemohu říct jak tyhle sluchátka budou hrát s jiným modelem mobilního telefonu. S tím jsem se už taky potkal, že ne pokaždé ty drahé sluchátka na jiném zařízení hráli stejně i když mají vlastní aplikaci. Aplikace pro Motorola Moto Buds plus se dá stáhnout jednoduše na Google Play. Když máte v uších sluchátka Motorola Moto Buds plus tak o nich téměř nevíte. Hovory jsou taky na dobré úrovni i v hlučnějším prostředí. Dizajn sluchátek taky nikoho neurazí. Pokud by chtěl někdo silnější basy je možnost zakoupit Motorola Moto Buds. Tedy bez pluska na konci. Ale tam se zase ztrácí ty středy a výšky. No taky toho nabízejí hodně a taky je nájdete v aplikaci. Jak už jsem psal. Vše má své pro a proti. Co se týče výdrže baterie bez pouzdra, vydrželi mi pomalu 9h. Mám 12h směny, tedy bylo dost času je otestovat. Samozřejmě s nabíjecím pouzdrem téměř 3 dny. V obou případech hráli v práci nonstop i když jsem je neměl v uších. No aby vám pořád hráli, musíte vypnout detekci uší, jinak se přenos zvuku vypne a zůstávají pouze připojené k zařízení. Co je za mně super funkce. Po vložení do pouzdra klasika, odpojení i od zařízení. Tedy já osobně sluchátka Motorola Moto Buds plus mohu klidně doporučit.

Zlatá střední cesta.

lubosblazek129. května 2025

Lehké v uších, dobře sedí, zvuk je fakt pěkný, používáno s telefonem Motorola a vše funguje tak jak má.

Výdrž, bylo mi jasné, že když budu používat vše co jde, takže výdrž bude nižší než udávaná, ale mohla by být lepší

Sluchátka jsou skvělá, a i přes tu slabší výdrž jsem s nima spokojen

Varianta Beach Sand
karimfahim14818. dubna 2025

I love it

Varianta Beach Sand
paveljirivales6. listopadu 2024

výborně hrajou jsou hlasité velice lehké a příjemně se nosí nevypadávají z uší při cvičení

ze začátku jsem bojoval s dotykovým ovládáním