Recenze Moštěnický sirup citrón/máta 700 ml

Extra hustý sirup s citrónem a mátou si nařeďte s vodou nebo vychlazenou minerálkou. Pokud přidáte pár lístků máty nebo meduňky, máte opravdu skvělou domácí limonádu. Jedná se o výhradně český produkt. Sirup je vyroben bez konzervantů, bez umělých barviv a sladidel.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Moštěnický sirup citrón/máta je chválený pro svou výraznou a příjemnou chuť, která oslovuje široké spektrum zákazníků. Přidaná máta dodává osvěžující efekt, ale někteří zákazníci zmiňují, že její příchuť je slabší. Hustá konzistence a každodenní využití v rodině z něj činí oblíbený produkt, i když někteří považují sladkost za příliš intenzivní.

• Výrazná a příjemná chuť citrónu
  • Přidaná máta dodává osvěžující efekt
  • Hustá konzistence
  • Oblíbený v rodině
  • Vhodný pro každodenní použití
  • Někteří zákazníci považují sirup za příliš sladký
  • Slabá příchuť máty

lslezackova4. srpna 2025

super zabaleno

Registrovaný uživatel2. prosince 2024

hustý

slabá příchuť máty

velp13. června 2024

Přidaná máta je plus.Koncentrace sirupu je nižší než u Kitl syrobu bez výtažku máty.

Registrovaný uživatel8. září 2023

Moštěnické sirupy jsou naprosto dokonalé. Pijeme je denně celá rodina. Bohužel v místě bydliště není takový výběr. Hodně využíváme i řadu Dia.

Registrovaný uživatel21. prosince 2022

Osobně mám rada

Registrovaný uživatel6. října 2022

Již po několikáté kupují Mostenske sirupy lepší neznám. Vyzkoušela jsem skoro všechny příchutí.Super výrobek. .

Lepší neznám

Registrovaný uživatel12. září 2022

Výýborný.

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Nejlepší sirup, co jsem kdy pila. A komukoliv ho dám pít, tak se hned ptá, co je to za “boží pití”. Za mě jednička je slabý slovo.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Možná by mohl být méně sladký.