Recenze MORA P 2240 AW

Plynový sporák MORA P 2240 AW spadá do úsporné energetické třídy A a jeho užitný objem činí 70 litrů, takže najde uplatnění v menších či středně velkých rodinách. Plynová trouba je osazená pojistkou Stop Gas, která automaticky zastaví přívod plynu při náhodném zhasnutí plamene hořáku. Ve spodní části sporáku MORA P 2240 AW se nachází sklopný úložný prostor, do kterého uložíte plechy či jiné…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Sporák MORA P 2240 AW nabízí spolehlivý výkon a rychlý ohřev za dostupnou cenu. Uživatelé oceňují bezpečnostní prvky a snadnou údržbu, ale někteří zmiňují chybějící osvětlení trouby a nekompatibilitu s příslušenstvím starších modelů. Pro běžné použití v domácnosti je vhodný, avšak náročnější uživatelé mohou postrádat některé pokročilejší funkce.

• Spolehlivý výkon
  • Rychlý ohřev
  • Nízká cena
  • Bezpečnostní pojistka
  • Snadné čištění
  • Chybí osvětlení trouby
  • Krátký rošt v troubě
  • Vnitřní rozměry trouby nekompatibilní se staršími modely
  • Nedodává se horní kryt hořáků
  • Velká jednoduchost

j.alexeiova27. června 2025

zapalování hořáků je rychlé, čištění sporáku je snadné, troubu jsem ještě nezkusila, tak nemám hodnocení. Trouba byla odzkoušena spolu se zavedením sporáku do provozu, a tak vím, že byla v pořádku.

zatím nemám výhrady

jsem spokojená, sporák využívám každý den , tak vím. že funguje jak má a to je pro mě důležité

michalstebila9112. dubna 2025

Jsem velmi spokojen s výrobkem. Vše dělá jak má Velmi rychlý ohřev i trouba peče na jedničku.

Škoda jen, že chybí osvětlení trouby,ale to je detail

Doporučuji výrobek,Mora velmi dobrá značka. Za ty peníze super.

radek.877. dubna 2024

nízká cena

vnitřní rozměry trouby jiné než u starších modelů téže značky - nelze použít rošty ani plechy

sporáky s životností 20 let už dnes nikdo nevyrábí

dasareznakova15. ledna 2024

Příliš krátký rošt v troubě, zapadla mi dozadu pečící mísa !!! Nevím jestli existuje delší a kde ho koupit ?

josefcechura3. prosince 2023

Byl jeden z nejlevnějších do panelákového bytu. Funguje spolehlivě

Registrovaný uživatel28. srpna 2023

velká jednoduchost

Registrovaný uživatel25. srpna 2023

letité zkušenosti se značkou MORA

škoda, že výrobce již nedodává horní kryt hořáků

Registrovaný uživatel3. června 2023

Bezpečnostní pojistka