Sporák Recenze MORA K 878 AW

Recenze MORA K 878 AW

Dáváte přednost vaření na plynu, ale troubu byste raději elektrickou? Pak sáhněte po kombinovaném sporáku Mora K 878 AW v nadčasovém bílém provedení. Přehledné ovládání je tvořeno uživatelsky oblíbenými otočnými knoflíky. Skvěle ho pak doplňuje digitální dotekový časový spínač s hodinami. Při vaření máte k dispozici 4 hořáky, které jsou zakryté dvoudílnou litinovou mřížkou Profi Plus.

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

elektrická trouba s horkým vzduchem

zatím používáme krátce, ale jsme spokojeni

Milan Roch26. července 2022

Dobré ovládání displaye Desing Velký úložný prostor (zásuvka) Velká trouba s výsuvnými pojezdy roštu Možnost vyjmutí vnitřního skla trouby Dobře fungující multifunkční trouba

Nekvalitní zpracování 1. Asi po roce používání se začala olupovat tlačítka displaye 2. Zásuvka úložného prostoru je uložena na plastových nosičích který bohužel upadl kdyby byla použita kovová ložiska bylo by to dražší, ale asi by to sporák přežilo 3. Gumové (plastové) prvky v litinovém roštu se teplem vyhřejí a vypadávají 4.Plášť sporáku je z velmi slabého plechu takže již přijel prohnutý 5. Občas se display přehřeje díky troubě a stávkuje asi špatná izolace 6. Asi po 2,5-3 letech odešla kruhová topná spirála naštěstí díl mě zezrujnoval cca 350,- Kč

Sporák vlastním asi 4. roky Z uživatelského pohledu jsem spokojen Plynová varná plocha je klasika bez problémů, litinový rošt je ze dvou kusů takže praktické jde vložit i do myčky Trouba pracuje jak má nejraději používám ventilátor s kruhovou spirálou ( proto asi odešla) Termostat je celkem přesný Trouba osvětlená velice dobře !!! Z technického pohledu !!! Bohužel je vidět že firma Mora šetří na materiálu kde se dá!!!

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

velká plotýnka je vepředu, objem trouby, snadné ovládání, zavírání trouby

hlučnější ventilátor

Miroslava Haisova2. února 2022

Dělená litiniová mřížka, rychlé předehřatí trouby, výsuvný rošt

Nelze sehnat další doplňky- další rošt, pečící plechy- nikoli mělké pekáče. Pekáče ze starého sporáku téže značky jsou dlouhé, nejde zavřít trouba. Další nepraktickou věcí je největší hořák vpředu

Než se rozhodnete výrobek zakoupit, zjistěte si , zda opravdu splňuje všechny vaše požadavky. A přeji vám lepšího prodávajícího odbornika. Ten můj mi na všechny mé dotazy odpověděl: "Asi jó. "

Registrovaný uživatel10. března 2021

Sporák jsem vybral z důvodu, že se jedná o český výrobek. Výhodou je elektrické zapalování plynových hořáků, dovírání dvířek, chladná dvířka při pečení, posuvný mechanismus na plechy, rychloohřev trouby, horkovzduch, možnost grilování, litonová půlená mřížka. Dokonce jdou požít i původní plechy ze starého sporáku zn. Mora.

Největší plynový hořák je ve předu a nejvíce používané hořáky jsou oba vzadu. Největší bych dal dozadu a jeden střední dopředu. Přívodní kabel k el. sporáku (220 V) je černé barvy, což nechápu u bílých spotřebičů - působí jako pěst na oko.

Sporák je využívám každý den, i přez uvedené zápory doporučuji. Splňuje naše požadavky.

Mlazak29. listopadu 2020

Litinova mřižka velký vybér pečicich programú vykon trouby

Na malém hořaku velká díra na mřižce není možne usadit malí hrneček

Jinak spokojenost

Registrovaný uživatel24. září 2020

Masivní litinové rošty hořáků, na kterých hrnce a pánve nevaklají (což je problém většiny plynových sporáků) a jsou ve vodováze, pokud je sporák řádně vyvážen. Hlavně proto jsme si tento sporák kupovali. Měli jsme už asi 5 různých kombinovaných sporáků a u všech byl problém s vyvážením a stabilitou nádobí na roštech, včetně sporáků, které jsou označovány za tzv. prémiové.

Zatím nic, sporák máme teprve asi měsíc.

V nějakém testu jsem četl jako zápor, že má tento sporák plastové úložiště plechů, ale náš spotřebič ho má kovový, tak jako všechny sporáky, které jsme doposud měli.

Registrovaný uživatel31. ledna 2020

- tradiční značka - dobré parametry plynové i elektrické části - litinová, těžká a tím pádem velmi stabilní mřížka hořáků - velký výběr pečících programů, objem trouby 70 l - používáme plynovou část denně, troubu cca 2 x týdně

- zatím žádné záporné vlastnosti nenalezeny

doporučuji, 100 %