Sporák Recenze MORA K 8668 BW6

Recenze MORA K 8668 BW6

Kombinovaný sporák MORA K 8668 BW6 disponuje 4 plynovými hořáky s integrovaným zapalováním a multifunkční troubou o objemu 71 l. Patří do energetické třídy A. Trouba nabízí 11 různých programů a regulaci teploty v rozmezí od 50 do 275 °C. Nechybí ani parní funkce.

tana.walczyskova18. srpna 2025

trouba se přehřívá, pálí pečící papír, jídlo... nastavení vůbec nefunguje správně. Budu reklamovat!

anna.cerm28. února 2025

Tento produkt jsem si vybrala protože je to česká značka. Předcházející Mora sporák mi sloužil víc než 25 let a tento mně určitě přežije a bude možná předmětem dědického konání. Možná, protože kvalita šla kolem z povzdáli. Pokud neodejde dřív než já. I když kvalita se s předcházejícím nedá srovnat.

Na povrchu nerez velice tenký, spodní šuplík z venčí z velice tenkého vyleštěného plechu, slabě přichyceného k spodnímu plechu. Spodní, vnitřní plech velice nekvalitní. Starý sporák (Mora) měl spodní plech smaltovaný, kvalitní vnější kryt byl nesmírně dobře a pevně k němu přichycen. Obávám se, že kryt se bude lehce ohýbat. Starý sporák byl mnohem kvalitnější, teď se hodně šetří na materiálu. Sporák při sebemenším dotyku tančí po kuchyni. Všechen materiál hodně odlehčen. Příliš drahý za tu kvalitu.

Budu to muset s ním dožít, nic s tím nenadělám.

vladislav5329. ledna 2025

Zatím vaří.....

Jsou na trhu lepší, ale i horší....

Nevím , jaké hodnocení chcete znát po měsíci užívání?????

eva.lorencova718. ledna 2025

Jsem sní velice spokojená.Trouba výborně péče.A hlavně je to český výrobek.I manžel je velice spokojený.

Velice kvalitní výrobek.

cmoude26. listopadu 2024

Vypadá pěkně a zatím dobře péče.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2023

Sporák používám teprve 3 týdny,zatím spokojenost,vařidlová plocha je dostatečně velká, funkce trouby nemám ještě všechny vyzkoušené.

Ještě jsem na žádné nepřišla, jen otočný gril asi nemá, zbytečně jsem zakoupila příklop/víko/.

Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel7. října 2023

Zatím jsem na žádné zápory nedošla