Sporák Recenze MORA K 668 AW

Recenze MORA K 668 AW

Kombinovaný sporák Mora K 668 AW v bílém provedení s multifunkční troubou Vás překvapí energeticky úspornou třídou "A" i vnitřním objemem trouby 70 l. Plynové hořáky osazené pojistkou STOP GAS s integrovaným zapalováním jsou kryté dvoudílnou mřížkou STABIL PLUS, která zajistí bezpečný posun nádobí ve všech směrech.

pavel Hřivňák27. ledna 2023

žádné nenasel jse zadny

Zhruba po týdnu se v troubě odloupne smalt servis se k tomu staví tak tak všelijak sklokeramická deska je velice špatná měkká okamžitě poškrábaná.a to vse otirame nez se da na plotnu v servisu mi desku vyměnili údajně za Novou ale když servisak odjel zjistili jsme že deska je poškrábaná.na rabici napis (dobrá)???

Neštěstí už tento model ani model Gorenje nekoupím nic od mory

Registrovaný uživatel16. června 2022

Jsem zvykla na znacku mora uz desitky let,nemam duvod menit. Kamna mi vyhovuji tak jak jsou. Varim a pecu temer kazdy den uz vic jak tricet let.

Registrovaný uživatel6. ledna 2021

dobře peče, hořáky jsou perfektní

Registrovaný uživatel17. října 2020

Hořáky hoří, trouba peče i když slaběji než starý Gorenje. Musí se péct na 275 a ještě to není ono. Vzhledově je docela hezký. Škoda, že k té kráse ještě v této cenové relaci docela dost věcí chybí...

Docela mě za tyto peníze zklamal. Starý sporák Gorenje za tři tisíce měl více funkcí a byl vybavenější než tento nový...

Mnoho povyku pro nic

Registrovaný uživatel25. března 2019

Byl potřeba nový sporák Nevím čím vyniká,ale vše je nové,vše jde zcela lehce,trouba má navícvýsuvné lyžiny tak,že není třeba držet žhavý plech třeba pří podlévání sekané Sporák je což je zcela normální používán denně,trouba má krásnézavírání bezbouchání (klidné samo dovření)

Žádné nedostatky se zatím neprojevili