Sporák Recenze MORA K 224 AW

Recenze MORA K 224 AW

Kombinovaný sporák MORA K 224 AW se čtyřmi plynovými hořáky a disponuje užitným objemem elektrické trouby o 68 l a řadí se do úsporné energetické třídy A. Hořáky jsou kryté dvoudílnou mřížkou Stabil Plus, která zajišťuje bezpečný posun nádobí ve všech směrech. Program na čištění trouby Eco Clean zajistí bez velké námahy vyčištění vnitřku trouby. Ve spodní části sporáku je praktický úložný…

cervenka997. října 2025

Chybí zapalování v knoflíku

Registrovaný uživatel10. září 2024

Pěkně vaří i peče. Bohužel, nevybrala jsem si dobře. Po dotazu přímo do firmy MORA mi bylo sděleno, že VŠECHNY jejich kombinované sporáky mají zapalování el. jiskrou. Tak jsem dál nebádala. A vidíte, tenhle typ to nemá, musím dál používat zapalovač. Nesmí člověk všemu věřit. /moje chyba/

1/ Dost špatně se mi zapalují plotýnky. Obvykle první zapálení zhasne, až druhé se podaří. 2/ Nepraktická šílenost je: mezi dvěma skly trouby je volný přístup odspodu. Mám na sklem nějaké zbytky, nešlo to umýt svrchu ani zevnitř a pak jsem zjistila, že v dolní části je prostě díra. A nijak se tam nedostanu. Za nějaký čas tam bude kdejaký humus, který se nedá odstranit. Tomuhle tedy opravdu neříkám kvalitní výrobek. To musel navrhovat snad nějaký absolvent zvláštní školy. Zajímalo by mě, zda takovou fušeřinu mají i ostatní sporáky MORA. Poraďte mi aspoň, jak ten otvor utěsnit, aby do něj nelítaly zbytky jídla mezi ta dvě skla.

Je to celkem na kočku. Snad jedině - je nový, v kuchyni se pěkně vyjímá. Ta skla s otvorem mě štvou nejvíc.

patriot124. prosince 2023

Příznivý poměr kvality a ceny

Registrovaný uživatel4. listopadu 2023

Plynový sporák MORA ( jiný typ), používám 50 let. Rychlý ohřev, vaření, velká spokojenost. Nyní jsem chtěl nový, trochu modernější, avšak chybný výběr.

Nemá integrované zapalování hořáků Špatně se mi manipuluje se zápalkou.

Prosím, je možná výměna s doplatkem ? ( je mi 70) ,. Děkuji.

Registrovaný uživatel1. října 2023

Jednoduché ovládání, žádná složitá elektronika

Registrovaný uživatel19. července 2023

Plně vyhovující, relativně levný, používaný pro denní vaření. El. trouba.