Je poměrně levný

Nemá integrovanou jiskru, ač to má připraveno
Nízká cena
Osvětlení trouby
Průhledná dvířka
V základu není elektrické zapalování plynových hořáků ani příklop.
Mřížka v troubě nemá žádnou zarážku proti nechtěnému vysunutí.
Mé staré plechy se do trouby nevejdou. Není dost hluboká. (Pouze ve střední poloze a to jen s milimetrovou mezerou od skla)
Když chcete levný sporák, stačí vám jen základní funkce a smíříte se s drobnými nedostatky, je to dobrá volba. Až na to, že musím koupit menší plech, jsem spokojený.
nemá elektrické zapalování plynu
plynové hořáky se musí zapalovat zapalovačem - jak ve středověku. Vůbec mě nenapadlo, že se něco takového ještě dnes prodává, a proto jsem si ho objednala a nezkontrolovala způsob zapalování plynových hořáků. Jsem znechucena.
Nemá el. zapalování hořáků
Funkční hořáky i trouba
Trysky na Pb nejsou ve výbavě, není automatické zapalování. Trouba nemá ventilátor, ani jiné funkce.
Funkční, ale jen pro nenáročné uživatele. Na chalupě stačí.
K vůli tomu,že nemá zbytečnou elektroniku.Trouba perfektně a hlavně rovnoměrně peče a nemusí se obracet plech.
Mohli k tomu dát aspoň 1 pečící plech
moderní design,zapalování pouze zapalovačem,pro starší lidi výhodné. Používám denně.Naprostá spokojenost.
nejde elektricke zapalovani
Mora K 140 AW? Super doporučuji
Chybi viko
nový, starý už plně nesloužil
problém s plechy, staré nelze použít
víčka na vařících nedrží pevně
Hořáky jdou špatně sestavit
Ze čtyř hořáků překvapivě nefunguje ani jeden.
Radši bych výměnu za jiný sporák. MORU už ne.
Za tu cenu Naprostá Spokojenost...
Pro Normálí potřeby Naprosto Vyhovující...
Jsem spokojená i rychlosti dodání.
Jen mi trochu vadí velký vařič vpředu, byla jsem zvyklá, že byl vzadu
Jinak žádné výhrady nemám, líbí se mi vzhledově.
Nefunguje automatické zapalování hořáků
zapalovni horaku
Plně dostačující sporák vše v manuálu funkční pro důchodce jak dělané.
Dokonce se do trouby vešel i veliký pekáč na králíka trošku na šikmo ale s pokličkou super.
Dobrá značka za rozumnou cenu kvalita doporučuji děkuji prodejci
Jednoduchost, čím méně elektroniky tím větší spolehlivost.
Dobrá cena.
Problém při přestavbě na propan butan. Připojení plynu má pravý závit, ale u propan butanu se používá levý závit a výrobce na to neupozorňuje, i když přestavbu v návodu popisuje.
S funkcí sporáku jsme spokojeni.