Odešel po 3 měsících termostat, rošt z laciného materiálu a při zahřátí propadá.Zlaty Československo.Byla kvalita.To si podávejte na UA a značku Mora nedoporučuji!

brzké dodání
technická podpora
každodenní použití
Zatím jsem spokojená,nepoužívám sporák ještě moc dlouho ale zatím spokojenost.
Rychlost vaření
multifunkční trouba
Mnoho šikovných funkcí na desce i troubě
Za tu cenu mohla být součástí i špachtle na čištění desky
Cena, pětiletá garance výrobce.
Titěrné dotykové ovládání.
Protože je to Mora, velmi dobře se ovládá i pro staré lidi, denně ho používáme.
Je to velmi dobré a kvalitní
osvědčená značka, slušná cena
je nízký, nelze ho polohovat na potřebnou výšku
Pěkný, intuitivně a snadno ovladatelný sporák za rozumnou cenu. Nahradil můj původní plynový sporák Mora, má stejné rozměry.
Škoda, že knoflíky na ovládání trouby jsou u tohoto sporáku jak z minulého století, přestože Mora už umí i praktičtější výsuvné. Překvapilo mne, že sporák nemá zástrčku do zásuvky, ale musí ho opravdu připojit odborník.
český ověřený výrobce, velká účinnost ohřevu pokrmů, oceňuji časovače, ochranu přehřátí.
Se sporákem indukčním Mora I878 AW jsem velmi spokojená, po všech stránkách vyhovuje, s dopravou Cash Electronic rovněž velká spokojenost, vše proběhlo rychle.
Po 5 minutách provozu přestala indukční deska fungovat. Reklamuji.
Varná deska docela hlučná. Dolní piřhrádka na pečící plechy stále stejná jak u prvních sporáků. Snad by šel použít i jiný material než hliník a celkově pevnější i
propracovanější.
Vydržel fungovat pouze půl hodiny
Asi vše
Že nemohu fungovat, díky nynější vládě ČR na ruský plyn.
Zatím nemám namontované.
Cena- kvalita myslím že dobrý poměr
Zatím krátce ale nezjistila jsem dosud žádné zápory
Na běžné užití si myslím dobrý výrobek jsem spokojená
Rychle ohřívá
Rychlé vaření
Vinikajíci výrobek
Vybírali jsme podle funkcí a částečně i podle ceny.
Na ovládání je třeba si trochu zvyknout , ale nebyl to problém
Celkově naprostá spokojenost ...
povrchová úprava
asi škoda peněz