Nemůžu posoudit,protože mi objednávku zrušili s tím, že je na tento sporák hodně reklamací a že ho stahují z prodeje. Ale po měsíci od objednáni ho stále prodávají a ještě si i navýšili cenu!

Česká značka, je kvalitní. Poměr peněz k výrobku je vyrovnaný.
Splňuje běžné funkce sporáku vaření a pečení.
Je nutné dokoupit za cca 500Kč vrchní desku, kryt pokud ji někdo chce a potřebuje.
Koupě tohoto sporáku je finančně i výkonem a službou výhodná, je úsporný v A. 0.80kWh.
Jednoduchost, rychlovarná ploténka.
Nelze použít pečící plechy z předešlého el. sporáku zn. Mora - jiné rozměry.
Chybí funkce trouby - GRIL.
Nemusí se nahřívat předem.
Rychlé vychladnutí.
Lehká na přenesení.
Rošt nedrží napolo vytažený z trouby. Když se potřebuje podlít maso musí se pekáč vyndat ven z trouby.
- kvalitní zpracování
- hezký vzhled
- trouba peče stejnoměrně
- dobrá cena
Klasický elektrický sporák, který má litinové plotny. Právě takový jsem hledala, když můj starý dosloužil. Oproti tomu starému se plotýnky i trouba velmi rychle nahřívají. Vaření trvá kratší dobu. Trouba peče stejnoměrně. Vařím nebo peču každý den a jsem velmi spokojená. Milovníkům klasiky můžu jen doporučit.
jsem zvykla
nejsou tam plechy
Vaří
Neplníte sliby
Jsem maximálně nespokojena s přístupem Planea k celému obchodu. Na internetu máte rubriku, zda chcete přivést sporák do patra,samozřejmě s tím,že to zaplatíte. Když jsem zaškrtla že ano, tak to nešlo. Pak mně bylo řečeno, že sporák přivezou a za 500,-Kč vynesou do 1.patra a odvezou si starý. Tuto službu jsem měla zaškrtnutou. Pak přijel pán,řekl že on je řidič a nic nebude odvážet. Takové služby poskytujete. Už u Vás nic nekoupím.
velmy dobrý
podobný už babička měla
jednoduché ovládání
používán denně
zatím se nic nevyskytlo
Věřím že sporák je dobrý, ale e-shop mi zboží nedodal, tak tento produkt nemohu hodnotit. Zakoupil jsem proto sporák Mora C501AW a ten má lépe vybavenou troubu. Jsem maximálně spokojen