Již při koupi v prosinci 2023 jsem se dostal na cenu pod 10tis.kč v Planeo Elektro a to byla top cena
Za mne větší pečící trouba 71l.
Jednoduché ovládání a nastavení jak sklokeramické desky tak i všech funkcí trouby.
Varná sklokeramická deska již není odolná.
Rám kolem sklokeramické desky již není odolný smalt jak to měla Mora u předchozích modelů, ale obyčejný nástřik bílé barvy a po roce a půl katastrofa, začal se tento nátěr odlupovat a oprskávat.
Varná plotna na pravé straně začala i na nízký stupeň hřát na plný výkon, což se u předchozích modelů ,co jsem měl od mory stávalo po 8.letech provozu.
Reklamováno telefonicky přímo na servisní lince Mora, Gorenje, Hisense a po nahlášení reklamace servis nikde, ani po 10dnech nic. To se mi u servisu Bosch / Siemens nestalo, tam jsem měl do 3 dnů spotřebič opraven a hned mě kontaktovali , kdy si ke mně přijedou. Mora naprosto selhala a dovolat se tam, tak si poslechnete plechovou hubu, než se tam dovoláte.
Takže servis taky katastrofa.
Kvalita značky Mora šla za posledních 10let hodně dolu. Také v ohřívači vody mora 120l, co jsem teď měnil na jaře, už jsou velmi tenké dráty v celé elektronice, tak i tam jsem zvědav, jak dlouho vydrží.
Za mne nemohu momentálně tuto značku Mora doporučit. Minimálně nekupujte tento sporák v bílé barvě, ale v nerezu, kde vám nebude hrozit oprskání barvy, ale budete řešit jen fleky od prstů na nerezu a v tom je zase Gorenje přeborník jak čtu v recenzích. Já jsem sám zvědavý jak u nás dopadne záruční reklamace a na kvalitu servisu, pokud se někdo uráčí dorazit na opravu ve stanovené lhůtě. Jinak budeme řešit s manželkou vše přes ČOI a dTest.
Raději si připlaťte a kupte si jinou značku.Bohužel Mora, Gorenje a Hisense je jedna společnost v současné době.