Kvalita za rozumnou cenu.

Kvalita za rozumnou cenu.
Jsem ráda, že ho mám, musím jej vyměnit za plynový.
prozatím čekám na novou silnou elktropřípojku pro kamna, tak zatím nevím.
Klasická jednoduchost
pro moje vaření naprosto vyhovující jednoduchost ovladaní
vyhovuje uplně
funguje bez problémů
myslím, že je chyba, že u výrobku není ani jeden pekáč na pečení
Ve své třídě jednička. Naprostá spokojenost. Nakupuji již elší dobu do bytů a zatím žádná reklamace nebo stížnost.
Zatím žádné zápory.
Doporučuji všem. Jednoduchý, nenáročný.
za pár korun spolehlivý sporák, pro všechny, kteří nevyužijí různé funkce a základ stačí.
Funguje dobře, velmi rychle se rozehřívá. Zatím vše ok.
Rozměry trouby jsou menší než u starších modelů, takže se sem nevejdou staré plechy a žádný není v ceně. Není zde šuplík na příslušenství, ale pouze zaklapávací dvířka, která otevře i dítě :(
Malá trouba.
Nepochopitelně má menší troubu než starší sporák Mora se zadním ventilátorem. Plechy se sporákem nedodávají a z původní Mory se tam nevejdou. Nikde se neuvádí vnitřní rozměry trouby. Kupujete zajíce pytli.
Sporák nemá pečící plech nebylo možné se snekym domluvit!!!
zatím jsem jej nepoužila
Zatím funguje vše jak má. Cena odpovídá kvalitě.
U koleček na zapnutí sporaku není značení o kterou plotynku se jedná.
Cena odpovídá kvalitě. Brán jako druhý sporák do garáže. Nejnižší teplota na plotýnkách ke celkem vysoká.
Jednoduché ovládání, vaří rychle a dobře se cisti
Chybí mi horkovzdusna trouba
Celkově jsem spokojena
super, používám několikrát za den!!!
Kdysi jsem měla plynový sporák Mora, kromě trouby jsem byla spokojená. Potom jsem přešla na el. sporák Gorenje, který mi výborně sloužil 20 let. Měl sklokeram. desku. když dosloužil, vrátila jsem se k naší značce Mora. Jsem spokojená, výborně peče, vaří. Ještě si musím zvykat a naučit se s ním. Je moc rychlý.
Používám sporák denně.
Po uplynuti zaruky odejde horkovzduch a klesa vyrevnost trouby a sklokeramiky
Skleněná dvířka se nedají vůbec umýt. Sklo je dvojité a mezi se nějakým způsobem dostane špína a je to opravdu nehezké a bohužel nedá se odstranit.