Česká hudba Recenze Moje zapomenuté ploužáky 2 - David Michal [CD]

Recenze Moje zapomenuté ploužáky 2 - David Michal [CD]

Zpěvák, skladatel a hudebník Michal David patří již několik dekád mezi nejpopulárnější umělce domácí pop music. Po velkém úspěchu alba Moje zapomenuté ploužáky se Michal David rozhodl natočit ještě druhou řadu pomalých písní, ke kterým má blízký vztah a které neprávem zůstaly ve stínu jeho velkých hitů. Mezi bonusy tentokrát zařadil duety s různými zpěvačkami. Mimořádné místo na albu zaujímá…

odbarvovacnovotny15. dubna 2025

Starší písničky co nazpíval jsu lepší

Registrovaný uživatel25. července 2022

Skvělé písničky.

Registrovaný uživatel20. dubna 2022

Jsem moc spokojená, úžasné písničky, doporučuji.

Teď už si budu objednávat CD jen u vás.

Registrovaný uživatel10. února 2022

Příjemná hudba. V autě točím stále dokola. Hudba z mého mládí.

Registrovaný uživatel9. února 2022

Michal David super zpívá kupuji si vždy co vydá

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Mám ráda všechny písničky Michala Davida. Jsem ráda,že vydal Cd ploužáky, pouštím si je, když jsem hodně unavená z práce,nebo, když chci relaxovat. A jsou tam i písničky, které už jsem hodně dlouho neslyšela.

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Dcera (55 let) má všechny jeho desky, ale gramofon zůstal u mě. V novinách byla recenze a díky ní mám dárek pod stromeček. Ale jen jedno CD. My spolu pečeme na vánoce a tak aby nám (hlavně jí) šla práce od ruky, musela jsem vyměnit vánoční CD. Myslela jsem, že se zblázní radostí. A mně nezbylo poslouchat i její zpěv, Zná všechny písničky M.D. Zdraví Procházková.

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

Moc hezké je to můj nejoblíbenější zpevek

Registrovaný uživatel9. prosince 2021

Super písně