Recenze Mixit Oříšky z pece medvědí česnek 150 g

Poznejte rafinovou chuť kombinace česneku setého a česneku medvědího. Výběrové kešu oříšky a pekany byly naloženy do aromatické česnekové marinády bez použití oleje, umělých aromat, barviv nebo éček. Výsledek je dozlatova vypečený a určitě nezůstane u jednoho sousta.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Mixit Oříšky z pece medvědí česnek jsou podle recenzí výborně ochucené a křupavé, s vynikající kombinací chutí. Zákazníci je doporučují jako dárek i pro vlastní potěšení, zejména k vínu. Produkt si získal oblibu i u těch, kteří preferují naturální chuť ořechů.

• Výborná chuť
  • Křupavá konzistence
  • Příjemné okořenění
  • Vhodné jako dárek
  • Skvěle kombinace mořské soli a medvědího česneku
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Produkt jsem si vybrala na zkoušku

Ačkoliv preferuji naturální podobu a chuť ořechů, tato směs předčila moje očekávání.Vynikající kombinace mořské soli a medvědího česneku. Rozhodně doporučuji. Ještě si objednám, aby pečená směs ořechů nechyběla jen tak na mlsání nebo k vínku. A taky na vánoce, ačkoliv jsou ještě daleko . . .Jsem ráda, že jsem vaše oříšky objevila a jsou i hezky balené. Děkuji

hana.stf22. ledna 2024

Jsou výborné.

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Vynikající a skvěle ochucené .

Registrovaný uživatel13. prosince 2022

budu darovat, mixit je jistota

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Křupavé, příjemně okořeněné - k vínu paráda

Vřele doporučuji všem "fajnšmekrům"

Registrovaný uživatel2. ledna 2022

Pikantni, chutne

Kateřina Kronesová13. prosince 2021

Nevím proč tak nízké hodnocení, oříšky jsou výborné a u nás zmizely velmi rychle.

Registrovaný uživatel7. prosince 2021

Vynikající chuť