Kamera do auta Recenze MIO MiVue J30 černá

Recenze MIO MiVue J30 černá

MIO MiVue J30 je kamera do auta pořizující záznam v rozlišení 2,5K. Je vybavena širokoúhlým objektivem, takže si můžete být jisti, že žádná část vaší cesty nezůstane nezachycena. Je vyrobena tak, aby se vám lépe řídilo. Proto je možné nainstalovat ji za zpětné zrcátko, aby na přístrojové desce nebyly žádné zbytečné předměty.

Helik19. listopadu 2024

vynikající videa, i za šera a proti slunci rychlý přenos a ovládání přes mobil mobilní aplikace vcelku schopná a pochopitelná, v češtině atd. objektiv se dá natočit dolů či nahoru drží na skle přes folii, která se nemusí lepit

hodně levná, ale značková kamera do auta, moderní WIFI ovládání a přenosy. Videa skvělý, cena super. Doporučuju.

Registrovaný uživatel15. července 2024

ujdou záběry, aj v noci, na levnou autokameru o dost lepší, než jsem čekal připevní se přes přícucnou folii, taková co se dává na sklo mobilu a drží pevně není za sklem vůbec vidět u mojí nový Škodovky stačilo koupit za pár korun kabýlek k zrcátku WIFI moderní aplikace v češtině objektiv se dá sklopit podle skla karta se dává z boku, a má i zdířku na reset hlavní tlačítko má asi 5 funkcí, ale to důležitý je v mobilní aplikaci

je v autě, nevím o tom, záběry do mobilu na kliknutí v apce, nemusím nic řešit a natáčí to v 2:5k rozlišení a WIFI rychlá. Co chtít za levnou kameru, i když teda kvalitní značku. Za mě dobrý.

dde1473001. července 2024

2.5K nejlevnější kvalitní autokamera SPZ čtu na 15-20 metrů a nemám problém v tunelu taky dobrý tlačítkem vpravo se ovládá asi 5 funkcí sklopitelný objektiv do potřebné polohy

Má nějaká omezení, ale zase - 1500 Kč za kvalitní značkovou autokameru s 2.5K? Celá ovládaná mobilem, nastavitelná, neviditelná na čelním sklem. To jsem musel do auta hned mít. Neumí zadní kameru, nemá radary ani tlačítko pro okamžité nouzové nahrávání, ale to u takovéto kamery se dá dost dobře oželet, nepotřebuju si s tím hrát. Potřebuju aby natáčela a přes WIFI mi stahovala videa. Za mě super kup.

Filip25. října 2023

vysoké rozlišení videa vypadají dost hezky cena je jednoznačné plus vs rozlišení a kvalita ovládání celé přes mobil mobilní aplikace je taková detailní, dá se dost věcí udělat

Dá se celá schovat, že není vidět, a nemusí na ni člověk myslet. Občas jedině přetáhnout záběry, zapnout si wifi nebo z boku vindat SD kartu, což jde i za zrcátkem. Celkově hodnotím dobře, v držáku je natočitelná na to, jaké je čelní sklo a výhled ven. A držák se lepí na takovou speciální folii, není to přilepené na skle, docela vychytávka. Cena výkon ideální.