Desková hra Recenze Mindok Queendomino

Recenze Mindok Queendomino

Queendomino je samostatně hratelná komplexní hra. Na své si přijdou i hráči, kterým vyhovuje Kingdomino, jelikož mohou hrát obě hry dohromady. Jste mocnými vladaři hledajícími příležitost rozšířit svá království. Musíte objevovat obilná pole, jezera, hory i městečka, abyste našli ta nejlepší území.

Registrovaný uživatel28. května 2021

Pěkná hra, s určitým podílem náhody u které si děti upevňují mimo jiné i vzestupnost číselné řady, obrazotvornost a jednoduché početní operace.

Složitější počítání po skončení hry, snadno se do toho děti zamotají.

Registrovaný uživatel16. února 2021

Dárek k budoucímu výročí, tedy ještě nezkoušen. Koupili jsme ho na základě velmi dobrých zkušeností s Kingdominem. doufám, že bude stejně dobrý.

Nenašel.žádné. Snad jen jako všechny hry - krabička krásná, ale předimenzovaná.

Bude-li stejně dobré, jako Kingdomino, má pět hvězdiček, zatím čekáme na zhodnocení.

Registrovaný uživatel24. února 2020

Od Vánoc to hrajeme skoro každý týden. Hru zvládá i šestiletá dcera, musí se jí ale vysvětlit, co bude lepší zvolit (ještě neumí násobit a sčítat). Dvanáctiletého syna jsme ještě nikdo (ani my dospěláci) dosud neporazili. Hra je hodně o volbě vhodných karet a o přemýšlení, do jakých staveb se vyplatí investovat. Díky stavbám rozhodně zajímavější než podobné Kingdomino.

Registrovaný uživatel12. února 2020

Zábavná Jednoduchá hra Jednoduchá pravidla