Desková hra Recenze Mindok Obludárium

Recenze Mindok Obludárium

V Obludáriu budete draftovat karty, na kterých se nachází především různí podivuhodní tvorové, které budete vystavovat ve svém pojízdném cirkuse. Uvidíte, co jste ještě neviděli. Mysteriózní, záhadné a tajuplné tvory a bytosti, které překonají každou, i tu nejfantastičtější představu. Přijíždíte do zapadlé vísky se svou kočovnou show.

Czechgamer.com
Hodnocení: 92 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Jen nebojácným průzkumem divokých a dálných krajů můžete najít ty nejatraktivnější obludy.

Více na Czechgamer.com
Registrovaný uživatel8. ledna 2023

hra rychle ubiha, ma krasne ilustrace, neni tolik narocna na prostor, jednoducha pravidla

Registrovaný uživatel21. listopadu 2021

Hra se jen tak neohraje.Velke mnozstvi karet.

Registrovaný uživatel5. července 2021

Hru jsme měli půjčenou z knihovny a museli jsme ji mít i doma. Je skvělá, hrajeme často a koupila jsem i další kousek jako dárek. Moc pěkné ilustrace, zajímavý herní mechanismus.

Registrovaný uživatel7. června 2021

zábavné, magická atmosféra po pochopení pravidel svižná hra

lépe hrát alespoň ve 4 hráčích, lepší rotace karet pochopení pravidel chvíli trvá

určitě bych koupila znovu, kdyby bylo rozšíření, určitě bych zainvestovala

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Výborný. Kde jinde se dnes stanete bafuňářem?

Hromada (jednoduchých) pravidel

Fakt to stojí za to! Soubor komplexních pravidel. Krásná grafika karet. Hromada půjček. Jestli se rozhodujete. Tuhle hru si zamilujete

Registrovaný uživatel22. února 2021

Krásné zpracování

Zbytečně moc mincí

Hra je skvělá, rychlá, baví celou rodinu

Registrovaný uživatel19. prosince 2020

Krásně ilustrovaná, rychlá, zajímavá, super hra, které jsme se nemohli několik týdnů nabažit a hráli celé večery. Hra je svižná a díky tomu, že hrají stále všichni a že je možno zvolit několik strategií, je každá hra jiná a vždy zajímavá.

Nic, nebo snad jen že zpočátku se zdají pravidla složitá, ale po shlédnutí videa na internetu a pár hrách je to velice jednoduché.

Jednoznačně doporučuji, už jsem ji i několikrát darovala.

Registrovaný uživatel20. února 2020

Celkem nenáročná, lehce napínavá a dobře zpracovaná hra

Za mne nic

Rozhodně stojí za to