Desková hra Recenze Mindok Kulišák

Recenze Mindok Kulišák

Z okenního parapetu zmizel vyhlášený koláč paní Dobromily Krupičkové a její slepičky hledají ko-ko-kohokoli, kdo padoucha viděl! Pohybujte se po plánu, shromažďujte stopy a pomocí speciálního detektivního skeneru vyřazujte nevinné lišky. Musíte spolupracovat rychle a správně, protože hladovec si to s moučníkem míří k doupěti! Dokážete včas ko-ko-kolektivně odhalit, kdo má v loupeži tlapy, nebo…

Míla9. března 2025

Skvělá kooperativní hra. Baví pětileté i desetileté.

Registrovaný uživatel14. února 2025

Vybrali jsme ji kvůli věku hráčů 5+, recenzím, grafice. Líbí se nám, že jde o hru kooperativní. Moc nás baví, hrajeme ji několikrát týdně.

Snad jen, že se bojíme, abychom časem neponičili karty kulišáků, když je vkládáme do dekodéru a netrefíme se hned do mezírky.

lipina25. listopadu 2024

Milá rodinná hra podporujúca vzájomnú spoluprácu a komunikaciu, pekný dizajn.

Na prvý krát sa nám nepodarilo identifikovať správneho lišiaka. Na YouTube je však návod ako postupovať.

Registrovaný uživatel19. dubna 2023

Všichni hráči hrají spolu a spolupracují, aby porazili “hru”…fajn pro nejmenší děti

Registrovaný uživatel4. března 2023

zaujme děti inovativní způsob hraní pořád dokola chtějí děti hrát další a další kolo

krátká hrací doba

Registrovaný uživatel17. února 2023

Skvělá hra, která baví i dospělé Neomrzí Synové naprosto spokojeni Momentálně nejoblíbenější hra, která převálcovala všechny ostatní (od Vánoc)

Tuto hru doporučuji všemi deseti. Velmi dobře vymyšlená a zajímavá hra s pěknými ilustracemi.

Registrovaný uživatel29. ledna 2023

Uzasna kooperativna hra uz pre 5 rocneho hraca, bavi aj dospelych

Registrovaný uživatel15. ledna 2023

Zajímavá hra, založená na spolupráci. Vhodná pro pětilet, vyžaduje přemýšlení a logické závěry. S nákupem pro vnučku jsmevelmi spokojeni.

Registrovaný uživatel12. ledna 2023

Super hra, všichni hráči musí spolupracovat, aby dopadli lišáka. Děti se hádají jen o to, kdo bude odhalovat stopy a kdo lišky :-)

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Hrajeme moc rádi. A hlavní je že buď prohrajeme všichni a nebo všichni vyhrajem. Dobře rozvýjí myšlení.

Registrovaný uživatel31. prosince 2022

Krásná hra, pěkné zpracování.

Obávám se že kartičky budou brzy zohýbané.

Celkově je hra moc krásná, pořídili jsme synovi 3 3/4. Hru pochopil hned, občas musíme poradit se stopami které jsme našli. Nepamatuje si které lišák nosí a které ne. Ale to je maličkost.

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Hezké provedení Skvělá hra, která zabaví celou rodinu

Registrovaný uživatel28. prosince 2022

Zatím asi nejlepší z her 5+

Registrovaný uživatel25. prosince 2022

Děti (5 a 7) neskutečně baví. Dospělí pomáhají zpočátku a pak během čtení jména lišky (, hra vypadá, že končí většinou pro děti výhrou. Nápověd je hodně, nejsou daleko od sebe. Na hod kostkami jsou tři pokusy e Toto vše děti motivuje ke spolupráci a přemýšlení, kdo by Kulišák mohl být. Za mě jako rodiče, který chce někdy podpořit mezi dětmi spolupráci, nikoli soutěživost, jedna z dalších fajn her kooperativního charakteru. Jen postava hlavního myšáka mohla být hezčí. Je to jen oranžový plast. Detektivové jsou symbolizovaní čepicí (opět plast ale tvrdší, vizuální provedení opět nic moc) spíše připomíná přilbu jak nosí stavební dělníci, ale budiž. Provedení z tvrdého kartonu snad vydrží. Děti fascinuje i systém nápověd skrz puntíky. Velmi povedená hra, byť dřevěné figurky by tomu dodaly šmrnc.

Registrovaný uživatel30. července 2022

Jednoduché na pochopení, jen místo návodu je lepší si pustit návod z YouTube. Hra je zábavná , baví jak děti tak dospělé. Radi koupíme další hru kooperativního typu od Mindok

Registrovaný uživatel23. dubna 2022

Děti jsou nadšené

Kulisak je červený. (Ale jistě by šel modelářskými barvami nadekorovat..)

Registrovaný uživatel1. dubna 2022

- Nikdo neprohrává, takže žádný křik! - Jednoduchá hra pro děti

- Po nějaké době začne nudit, to je ale daň za jednoduchost

Registrovaný uživatel12. března 2022

Hezky zpracované Originální nápad Kooperace

Moc jednoduché i pro malé děti

Registrovaný uživatel9. března 2022

Výborná Kooperativni hra!

Registrovaný uživatel9. února 2022

Perfektní hra. Líbí se nám, že je kooperativní. Je napínavá, svižná a důmyslná.