Je to rozšíření, kde většinu karet využijete pouze při hře 5+ nebo jednoho hráče. Pro hru ve dvou až čtyřech hráčů přidává jen pár mechanik navíc. Jsem velmi spokojený se základní hrou, ale rozčíření nejsou úplně dotažená.

Super doplnění původní hry
Pěkná hra,dobré vysvětlení pravidel- praktické příklady,zabaví celou rodinu.
Kluzké karty nedají se dobře míchat.
Hra díky rozšíření nabízí mnohem víc kombinací, natahuje si hrací čas.
Nepřibyly kostičky krmení. Vyjde to teď tak akorát, nesmíte žádnou kostičku ztratit ;-)
Na rozšíření Kočičího kluku jsme dlouho čekali a teď jsme spokojení a můžeme doporučit všem milovníkům koček.
Ke hře je nutné mít základní hru. Rozšíření je super, dělá hru napínavou a rozvíjí fantazii pro strategii jak nasbírat více bodů i když nemáte mnoho nakrmených koček. Většinu soupeřů překvapí fakt, že pomocí doplňků je porazíte. U nás je tato hra velmi oblíbená. Netrvá dlouho a je zábavná. Bylo by fajn, kdyby časem přibylo další rozšíření třeba o koťata.