Desková hra Recenze Mindok Jurská sváča

Recenze Mindok Jurská sváča

Jurská sváča je roztomilá dinosauří hra pro mladší hráče, za kterou stojí známý autor Bruno Cathala. Hráči přesouvají figurky býložravých brontosaurů jako na šachovnici do krajních oblastí, kde si nacpou svá břicha. Kromě chutné trávy čekají brontosaury také žetony s různými efekty. Některé mohou například povolat masožravého T-rexe, který může vyhnat soupeřovy brontosaury ze hry.

rysavylibor6. ledna 2024

Figurky, se kterými se dá s děckama blbnout. Možnost sestavit desky libovolně taky děti baví. V 5 letech zvládají (bez složitějšího plánování).

Vítězství je hodně o náhodě, jaké Vám přijdou žetony. Nelze tak dát dítěti do začátku moc výhodu. I s méně brontíky lze vyhrát a nelze to mít pod kontrolou.

Krátká (do 10min) jednohubka. Když budete okolo vymýšlet příběhy nebo blbnout s figurkami, tak jistě děti zabaví.

Registrovaný uživatel8. ledna 2023

vtipný námět, jen děti nechtějí před rexem utíkat, ale chtějí být sežrány, což je vtipnější

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

perfektní hra s dinošema, kvalitně zpracované figurky, plánek i žetonky. Pravidla jsou jednoduchá a jasná a tak přesto že je psáno pro děti od sedmi let, s pomocí dospělého baví i mladší, desetiletého klučinu milujícího dinosaury bavila moc a velmi rychle pochopil princip a možnosti

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Krásně zpracovaná hra, moc hezké figurky. O překvapení ve hře není nouze.

Registrovaný uživatel27. února 2022

U nás nejvíce bodovaly dinosauří postavičky a princip hry. Šestiletý syn se pravidla hry lehce naučil. Děti (6 a 8 let) se dokáží zabavit hrou sami.

Registrovaný uživatel30. ledna 2022

Pravidla jsou velice jednoduchá, takže je může hrát i dítě (5+). Postavičky dinosaurů okouzlí i mladší děti a vyhrají si bez pravidel. Hra zabodovala u čtyřletého synovce i u jeho roční sestřičky.

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Zábavná rychlovka pro dva, pochopitelná i pro čtyřletého syna. Budeme přikupovat i Jurskou véču, aby si zahrála celá rodina. :)

Registrovaný uživatel17. ledna 2022

hrací deska se dá poskládat různým způsobem, což hru poměrně hodně proměňuje

hra je pro dva. lze koupit rozsíření pro 4, ale v tu chvili už vyjde docela draho.

až na ten příšerný název je to dobrá hra. hrajeme to s pětiletým synem. doporučuji.

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Krásna hra, zaujala nás, keď sme našli na youtube video a odvtedy o nej syn básnil, dostal k Vianociam. Prve dva týždne hrané obden, buď s deťmi alebo len ja s manželom. Páči sa mi možnosť rozšírenia, kedy hru bude mocť hrať viac hráčov. Figurky brontikov na hernej ploche krásne stoja, jeden T-rex nám trochu padal, ale keď sme trochu potočili nohou pomohlo to. :-)

Registrovaný uživatel11. ledna 2022

Pěkná hra, bohužel jen pro 2 hráče, ale to lze rozšířit zakoupením Jurské véči. Líbí se mi, že je rychlá a děti moc baví

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Hru jsme s dětmi našly v časopise Puntík a ony o něj projevily zájem.Hru jsme hráli zatím jednou a moc se nám líbila.Figurky je zaujaly na první pohled,hra výborná , má rychlý průběh.

Registrovaný uživatel21. prosince 2021

Výhoda kombinování her, pokud se sejde více hráčů Figurky nemají chybu

Výborné, myslím, že budou i vnoučata spokojené

Registrovaný uživatel8. prosince 2021

Kupujeme pod stromecek a verime, ze udela velkou radost. Vnoucek ma uz jurskou Vecu, hra se mu libi, tak "nutne potrebuje" Svacu

Pekna hra, proste, Dinosauri!

Registrovaný uživatel3. října 2021

Objednanou a zaplacenou hru po měsíci stále nemám. Žádné info o termínu. Nedoporučuji.

Registrovaný uživatel11. července 2021

Super Hra nás baví

Registrovaný uživatel28. května 2021

snadná pravidla roztomilé figurky

malá herní plocha

Neumím si představit, že bych s dětmi hrála jen Jurskou sváču. Hrajeme v kombinaci s Jurskou véčou a to je zábava.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Svizna hra pro 2 hrace, odsypa to, jednoducha pravidla, da se pak kombinovT s hrou Jurska svaca

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Pekne prevedenie a figurky zabavne aj pre mensie deti aj dospelych

Dobra a zabavna hra

Registrovaný uživatel17. března 2021

Sváča i Véča obojí super a lze kombinovat.

Doporučuji koupit

Registrovaný uživatel18. února 2021

Děti si užily spoustu legrace