Desková hra Recenze Mindok Azul

Recenze Mindok Azul

V abstraktní deskové hře Azul se hráči přenesou do Portugalska, jakožto umělci, kteří budou zdobit palác Évora barevnými kachlíky. Ve svém tahu budou hráči sbírat barevné kachličky, které budou umísťovat na svoje hráčské desky. Za to budou v průběhu hry dostávat body, stejně jako za stavění různých vzorů a dělání barevných setů. Za přebývající kachlíky jsou bodové postihy.

Czechgamer.com
Hodnocení: 90 %Odborná recenze
Czechgamer.com

Lehce pochopitelné, parádně hratelné a úchvatně vypadající hry, které budou ozdobami vaší sbírky

Více na Czechgamer.com
miroslava.bednarova16. září 2025

skvělá, krátká, svižná hra

martin.vano15. února 2025

Jednoduchý na pochopení, ale vlastně dost deep! Tváří se to jako ťuťu ňuňu oddechhovka, ale umí to dát na zadek!

Jmenuje se to Azul, což je barva a není tam moc Azulovejch kostiček :D

Registrovaný uživatel14. června 2023

Relativně jednoduchá a přitom zábavná hra. Zvládnou jí i malí školáci, jen strategicky oproti starším úplně neobstojí. Hezky graficky i materiálně zpracovaná.

Registrovaný uživatel9. ledna 2023

Skvělá hra, neomrzí rychle. Dá se zjednodušit pro děti, ale dospělí si jí také užijí.

Některé situace v pravidlech nejsou dobře vysvětleny. Museli jsme kouknout na Youtube.

Registrovaný uživatel1. prosince 2022

velmi hezká zpracování vše Ok

Registrovaný uživatel16. února 2022

skvělá hra, trochu na přemýšlení, ale moc baví děti (10 a 12 let) i dospělé. Určitě pořídíme ještě nějaký jiný Azul

Registrovaný uživatel3. února 2022

Skvělá abstraktní hra.Krasná na pohled ,lehká pravidla .

Registrovaný uživatel19. října 2021

Středně obtížná logická hra vhodná jak pro děti,tak i dospělé.

Registrovaný uživatel10. dubna 2021

Krásně barevné kostičky Jednoduchá pravidla

Trochu dražší, ale žádná tragédie

Hra kterou si zamiluje celá rodina, moc se nám líbí. Nákup opravdu doporučuji.

Registrovaný uživatel31. března 2021

Krásná hra, která podporuje logické myšlení. Moc pěkné komponenty.

Registrovaný uživatel18. února 2021

Super hra

Registrovaný uživatel13. února 2021

Krasna, rychla hra, snadno vysvetlitelna pravidla

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Jednoduchá a krásná hra

Registrovaný uživatel14. ledna 2021

Rychlá, málo komponent, jednoduchá pravidla, ale mnoho strategických možností, líbivá na pohled, pochopí i 6-ti letí, ale s nadšením hrají i dospělí.

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

baví dceru i nás, výborné na představivost a logické uvažování krásné grafické provedení

je třeba si vyhradit na hru alespoň půl hodiny, některé děti můžou mít problémy se tak dlouho soustředit

Registrovaný uživatel7. ledna 2021

Výborná hra, rychlá - 1 kolo cca 35 min., dle počtu hráčů, každa hra jiná, neomrzí. Velmi krásné zpracování. Dali jsme 12leté dceři a hrajeme celá rodina velmi často, 1 hra se dá stihnout i večer v pracovní den. Dá se dobře vzít i na cesty. Využili jsme videonávod na youtube.

Jedině cena.

Prostě super.

hannah.vybi2. července 2020

Nádherné zpracování samotné hry. Jednoduchá pravidla, takže lze hrát i s dětmi. Jedna hra nezabere mnoho času. Navíc je rychlá i příprava hry a sklizení po jejím dohrání.

Nic moc mě nenapadá, možná bych jen ocenila něco podobného jako v Azul Sintře na odložené dlaždice - nějakou nádobu namísto víka krabice. Menší variabilita hry.

Celkově jsem z hry nadšená! Stala se součástí společných rodinných večerů, kterým dodává příjemnou atmosféru. Doporučuji, máme ji doma v několika vydáních, protože každý potřeboval mít svou...

Registrovaný uživatel15. května 2020

Zábavná hra, není náročná na pravidla

Maximální počet účastníků - 4

Registrovaný uživatel8. října 2019

Baví nás, děti jí rády hrají. Rychlá hra.

Rychlá hra, osvěží mozkové závity, děti baví.