Desková hra Recenze Mindok 50 báječných experimentů

Recenze Mindok 50 báječných experimentů

Udělej si sám a žasni! Nech pod vodou vybuchnout barevnou sopku, vyrob si neviditelný inkoust, tančícího hada nebo déšť v kuchyni. Překvap své kamarády či sourozence zábavnými pokusy, které na první pohled vypadají jako kouzla. Na každé z 50 karet najdeš jeden zajímavý experiment i s vysvětlením co, proč a jak se děje. Tak budeš moci svým kamarádům či sourozencům vysvětlit, jak a proč různé jevy…

janam2. října 2025

jednoduché, poučné, vtipné, zábavné. Největší zábava byla, když pětiletá pravnučka roztočila kbelíček s vodou a pak jsme spolu utíraly podlahu.

žádné jsem neobjevila

skvělá věc.

Dudkle27. února 2024

dceru kouzla moc baví, jednoduché

Registrovaný uživatel30. září 2023

Hezké a velké zpracování. Fajne pro malé děti.

Z popisu nebylo jasné, na jaké úrovni pokusy jsou.

Co mi z popisu nedošlo: je to pro menší děti - moje světlušky už to bavit nebude, moc jednoduché. Bude z toho dobrý dárek pro Benjamínky.

Registrovaný uživatel7. února 2021

Obchod Booktook nám zboží, které jsme si objednali v listopadu!!! a zaplatili předem!!!!!!!!! jestě nedodal, tak bohužel nemohu říci, jak se nám hra líbila. Lenka Kurcová

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

koupila jsem to jako dárek pro vnučku 7 let a moc se ji to líbí

Registrovaný uživatel10. ledna 2021

dobrý poměr kvality a ceny pokusy jsou proveditelné (většinou)