Koupil jsem game pass ultimáte na 3 měsíce a kód nefunguje.Psal jsem a nikdo nereaguje a ani nezvedaj můj telefón

Koupím znovu
Hry jsou SUPER ...
Forza Horizon 5 mi bohužel nejede ...
Rychlé vyřízení. Kód funguje bez problémů.
Levnější než přímo od microsoftu :-D
rychlost
přesný popis (3 měsíce jsou 3 měsíce a ne 3x1 měsíc po vypršení)
Všechny výhody v jednom pasu
vyšší cena
Rychlé zprovoznění a cena
čekám na kód už 40 minut a nic
Perfektní a ihned použitelné
Není úplně přesně na měsíc, ale je podmíněno další platbou na další měsíc. (Lze zrušit ale nezapomenout na to. )
Vše v pořáku
Paráda nemusím na to každý měsíc myslet
Škoda že není třeba na jeden rok s jedním kódem nebaví mě každou chvíli zadávat kódy
Dobrá cena, snadná aktivace
Cena
Kód funkční
Komunikace a funkčnost firmy herní kupony
Doposud v pořádku, dnes po zaplacení na terminálu Sázky tvrdí, že platba neproběhla. Dovolat se na zákaznické centrum je téměř nemožné. Výsledek v nedohlednu se slovy ozveme se, ale nevíme kdy. Sazka potvrdila, že transakce proběhla v pořádku. Nedoporučuji tuto službu po této zkušenosti.
Nejlepší cena na trhu.
Velké mnoství her za přijatelnou měsíční cenu.
Fungoval jen jeden ze 3 kódů, majitel je zloděj a podvodník, na reklamace nereaguje. Odpad.
Majitel je zlodějská špína
2 ze 3 zakoupených kódů nefungují (byly již použité). Na reklamaci ani mail nikdy nereaguje.