Panenka Recenze MGA Rainbow High Fashion Doll New Friends

Recenze MGA Rainbow High Fashion Doll New Friends

Pinkly Paige je panenka, která přichází holčičkám představit svoji velkou zálibu. Velmi ráda se věnuje fotografování, jak svých přátel, tak i pořizování vlastního selfie. Jak doma, tak na cestách ji doprovází její věrný mazlíček. Tato Fashion panenka má výrazné řasy a velké oči.

Registrovaný uživatel27. června 2024

Krásná kloubová panenka se "skleněnýma" očima s pěkným oblečením i doplňky. Žádná pleš, jen krásné jemné vlásky (v krabici natužené, lze vymýt mýdlem a vodou či šampónem).

Oči vystavené slunci po čase nenávratně blednou, proto doporučuji panenku před slunečním světlem chránit, např. vystavit ve stínu (netýká se krátkodobého pobytu na slunci).

Krásná panenka vhodná pro děti i sběratele ze světa Rainbow High. Doporučuji!

samaki4. května 2024

Pěkné a kvalitní zpracování panenky i doplňků. Dcera je nadšená a pořád si s ní hraje. Určitě koupíme další. Po vybalení jsou panenčiny vlásky tvrdé, měli jsme strach, že se polámou. V informacích o produktu je však doporučení vlásky před hraním umýt. Myli jsme standardním dětským šamponem a vlažnou vodou, vlásky jsou v pořádku.

danca10292. února 2024

Velká variabilita doplňků, vnučka si to moc přála a opravdu si vyhraje.

Registrovaný uživatel1. ledna 2024

krásná panenka