Recenze Metabond DPFCC 250 ml

Aditiva Metabond 90707 DPFCC Metabond je příměs do motorové nafty na organo-metalické bázi, která se používá jako katalyzátor pro regeneraci filtrů pevných částic. Snižuje teplotu vznícení sazí nashromážděných ve filtru pevných částic a optimalizuje pravidelné spalování nahromaděných sazí. Tomuto procesu se říká regenerace filtru.

jige6. dubna 2026

jsem spokojen ,spotřeba nafty klesla,auto je svižnější.

Stanislav Formánek16. března 2026

Zatím nevím. Mám poměrně zatím málo najeto Km. Motor má 75000 km . Z doporučení vzhledem k DPF to funguje. Podle měření z diagnostiky se upravují tlaky. A také otáčky motoru se při zastavení snížily cca o 200 ot. na cca 1800. Přestaly se po zastavení auta na volnoběh stále točit několik minut ventilátory, a přestal se ředit olej naftou. (Olej přestal přibývat) Před tím přibylo cca 1 L oleje na cca 1000km. Myslím že se DPFKO značně vyčistilo. Ty ventilátory a přibývání oleje mě nenechávali klidným. Měnil jsem olej mezi 3000 až 4000 km.

Cena je dost vysoká.

Začal jsem používat téměř celou kolekci. Nafta, olej, palivový systém, od karbonizování při výměně oleje a aditivum do nového oleje. DOPORUČUJI.

bohumirnovak196016. března 2026

Lepší jede

Čistí filtr pevných částic je to dobry

rulc.j16. března 2026

Pomalejší zanášení DPF filtru

Bredoc10. února 2026

Super. Nižší emise.

pavelhejl9@email.cz2. února 2026

Výrobky Metbond, používám opakovaně, jak do naftoveho motoru tak i do benzinoveho motoru včetně motocyklu.Doporučující vyzkoušet.

fotr4729. ledna 2026

Regenerace

Registrovaný uživatel26. ledna 2026

Krásně čistí.

gottis.petr30. prosince 2025

Cena ,zatím leží v garaži a nevyskoušeno.

zdenekgergel29. prosince 2025

Používám ob 1 tankování. Super produkt.

pavel.foltan12. prosince 2025

...řekl bych, že s tímto přípravkem jsou intervaly mezi vypalováními o něco delší...

jarintir17. listopadu 2025

Prodloužená doba regenerace o cca 100 km

hlobil.lukas27. října 2025

jednoduché a funkční

Nevěřil jsem tomu ,ale zkusil jsem a ono to opravdu funguje. Nebo alespoň auto se tváří , že to pomáhá. Uvidím za delší dobu při druhé aplikace.

Registrovaný uživatel24. října 2025

Jednoznačně snížení hlučnosti chodu motoru, příznivější ochota zrychlení při sešlápnutí plynového pedálu.

karel.mok12. října 2025

Lepší chod motoru a trochu lepší spotreba

karel Jozef30. srpna 2025

vyhozené peníze

Tom21. srpna 2025

Produkt plní to co má.

MHM 214. srpna 2025

s ním i bez něj filtr vypaluje pořád po stejné době nevidím rozdíl použil jsem ho několikrát za mě zbytečně vyhozené peníze

Petr Najbrt11. srpna 2025

Super čistič filtry vyčistí výborný. Rychlost a úspora palivo.

kejvy17. července 2025

Dělá,co má. Super.