Stavebnice Merkur Recenze Merkur Classic C 03

Recenze Merkur Classic C 03

Jedná se o exkluzivní stavebnici balenou ve stylovém předválečném designu, která je replikou stavebnice ze začátku minulého století. Veškeré součástky jsou tradičně z přírodních materiálů a také v klasických Merkurových barvách. Ve stavebnici nenajdete žádné plastové dílce a veškeré součástky jsou uložené v papírových vložkách nebo kovových a papírových krabičkách. Součástí stavebnice je…

marevla14. března 2025

klasická stavebnice která rozvíjí technické dovednosti

Stanley Seznam22. ledna 2022

....Rozhodně za tu cenu NEKUPOVAT !!! Nedá se z toho téměř nic sestavit o nečitelným návodu ani nemluvě(i když vlastně v tomto případě není vůbec potřeba :-) :-) za mě velká ostuda .Hrál jsem si s kompletním merkurem, který byl na dřevěných platech a tohle se nedá srovnat!! Byl to nostalgický dárek pod stromek pro "velkého kluka"

NEKUPOVAT !!

Registrovaný uživatel18. prosince 2021

Super stavebnice

Vladimír Čečrdle28. prosince 2020

Z dodaných dílů se nedá nic sestavit, už vůbec ne podle přiloženého návodu, který ani není v češtině. Za ty peníze je ubohé.

V žádném případě nekupovat!!! Peníze pošlete radši na charitu.

Registrovaný uživatel17. prosince 2020

No co dodat, zkrátka Merkur - stavebnice, se kterou si hráli snad všechny generace.

Registrovaný uživatel13. prosince 2019

Klasika retro stavebnice, naše mládí- super!!!

Registrovaný uživatel10. ledna 2019

Z avizovaných 160 dílků je 46, zbytek šroubky a matičky. Za 900 Kč!!! Uvedený supernávod ve styku retro je téměř nečitelný a NENÍ V ČEŠTINĚ Porovnal jsem s Merkurem z roku 1974 za 46,- !!!! Kč, který má bez šroubkú a matic 120 dílků!

Zlodějna!!!