Recenze Mercusys MC510

TP-Link Mercusys MC510 je venkovní bezpečnostní otočná Wi-Fi kamera navržená tak, aby poskytovala ostrý a detailní obraz v rozlišení 2K QHD (3 Mpx). Tato kamera je ideální volbou pro monitorování venkovních prostor, a to jak pro soukromé, tak i firemní účely. Jedním z hlavních rysů kamery Mercusys MC510 je její otočný mechanismus, který umožňuje 340° horizontální otáčení a 90° vertikální…

petan.kalivoda22. července 2026

Snadná instalace Dobré rozlišení Přehledná appka Cena průměr Napájeci adaptér součástí balení.

Občas zlobí nastavení časů kdy má držet hlídku a hlásí to pohyb i v době kdy mám nastaveno, že má být v klidu, protože v tu dobu se na zahradě pohybuji já, nebo rodina.

Celkově dobrá kamera za ty peníze. Dlouhý napájecí kabel. Adaptér součástí balení. Lze instalovat jak na stěnu, tak na strop. Odolnost proti vodě, takže ji nevadí dešť.

Registrovaný uživatel19. července 2026

Za tu cenu super kamera Intuitivní ovládání v aplikaci Jde používat s SD kartou a nemusíte nikde platit žádné předplatné za cloud.

Možná zbytečně velká Uvítal bych celočernou verzi.

Jsem spokojen, je to moje druhá kamera od tohoto výrobce, budu-li potřebovat další, vezmu zase tuto a mužu je mít všechny v jedné aplikaci

n.pepino19. února 2026

Používám chvilku. Zatím super. Krásný obraz. Aplikace ok.

petr.sak0916. ledna 2026

Dobrá kamera, funguje jak přes cloud, tak i přímo v Home Assistantu. Na kameře jdou volit zóny, alarmy. Doporučuji.

Dobrá kamera a přitom levná. Doporučuji.