Umění Recenze Meky: Songbook - Miro Žbirka (2020, pevná)

Recenze Meky: Songbook - Miro Žbirka (2020, pevná)

Reprezentativní kniha mapující celou kariéru Mira Žbirky prostřednictvím textů jeho písní. Kniha obsahuje 180 textů písní a každá píseň je opatřena akordovými značkami. Na 224 stranách jsou chronologicky uspořádány všechny písňové texty vždy podle alba, ze kterého pocházejí - od Balady o poľných vtákov až po novinku Slovenská z filmu Perinbaba a 2 světy. Každé řadové album doprovází text o…

Registrovaný uživatel18. ledna 2022

Darek, spokojenost

Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Jsem moc ráda, že písně Mekyho jsou v tomto songbooku. Byl to výjimečný člověk, skromný, galantní, gentleman s anglickým humorem. Jeho písně mám ráda vlastně už od dětství a s léty a novými písněmi nikdy nebude zapomenut. Navěky věků v srdcích fanoušků. Samozřejmě i v mém.

Registrovaný uživatel6. ledna 2022

Texty písní, akordy, příběhy alb a písní

chybí noty

Registrovaný uživatel22. prosince 2021

Obsáhlé a dobře mapující tvorbu legendy.

Chybí CD,nebo jiný záznam. Klidně bych si připlatil

Hezký dárek

Registrovaný uživatel16. prosince 2021

Stále mi nepřišla!!!

Registrovaný uživatel23. října 2020

Koncept , rozsah, grafická úprava zajímavé doprovodné fotografie

Naprosto zbytečný dvojí text (v češtině a slovenštině) u úvodníků k jednotlivým albům

Až na výše uvedenou výhradu určitě zdařilý titul. Fanouškům M.Ž. vřele doporučuji