pomohlo

Medical Swiss H2Out má u některých uživatelů viditelný efekt na odvodnění a úbytek váhy, ale jeho účinek je dočasný a po ukončení užívání rychle mizí. Zkušenosti s produktem se výrazně liší – část uživatelů hlásí pozitivní výsledky, jiní považují cenu za nepřiměřenou k účinku. Doporučení závisí na individuální reakci organismu a ochotě akceptovat krátkodobý efekt.
pomohlo
bohužel žádné
Vysoká cena - nulový efekt
Já ten přípravek užívám příliš krátkou dobu, takže na hodnocení si netroufám.
Ale uvidím tak za 14 dní.
Překvapivý efekt, nečekala jsem takové výsledky!
Dá se koupit i v akci za super peníze.
Možná chuť
Vůbec to nepomohlo. Vyhozeny peníze.
Ani trochu mi v odstraněni otoků okolo kotníku a nártů dolnich končetin nepomohl !!! Jen mně mrzí kolik jsem za tento přípravek vyhodila peněz .
Vyzkousela jsem uz asi 4x,na me funguje, tak za tyden mi ubyva spek na brise-tedy voda. :-)
Doporucuji,na me funguje.
už by přípravek nekoupil jednak cenově drahé žádné nějaké zázraky podle mě je to byznys a vubec to nemá dočínění že by to bylo na odvodnění.vysoká cena a kničemu.
Odvodnuje organismus.
Funguje jak má cítím se o mnoho lépe
Dlouho jsem bojovala přebytečnou vodou v těle. Zkusila jsem čaje, vitaminy, nic nefungovalo. Pomohly mi až tablety H2Out.
žádné výsledky
Produkt mi doporucila kamarádka, co jsem se ji sverila, ze nemuzu zformovat postavu. Vedela, ze s jídlem problém nemám, ale i tak to nešlo. Po uzivani se konala proměna.
Dobrý úbytek váhy.
Špatná chuť tablet.
Vyplatí se to zkusit.
Opravdu pomuze zbavyt se nadbytecne vody z tela. :-)
Jakmile se predstane brat, efekt rychle mizi.