Radiopřijímač Recenze Maxxo TR04 černý

Recenze Maxxo TR04 černý

Maxxo TR04 nabízí příjem DAB+ FM frekvencí. Dokáže vyhledat internetová rádia z celého světa pomocí Wi-Fi a přehrávat hudbu přes Bluetooth (Spotify, Deezer, Apple Music). Menu je kompletně v češtině. Mezi další přednosti Maxxo TR04 patří 2,8" barevný displej a budík.

siler23. září 2025

Dobře hraje, český návod, česká lokalizace (umím anglicky ale jsem patriot), alespoň pro mne snadné nastavení. Za tu cenu rádio předčilo moje očekávání.

Považuji za dobrou koupi.

Petr21. srpna 2025

Výborný zvuk

Malý display

Přístroj splňuje mé požadavky. Mohu doporučit.

barva1234124. července 2025

kvalitní zvuk, dálkové ovládání 100% - signál ,prostě spokojenost . Doporučuji ....

František18. prosince 2024

Pro hi-fisty parádní hračka, je možno hodně ladit do zvuku i do výstupu.Přednastavené EQ, ale je možnost nastavit si jednotlivé pásma korekcí.Pak už jenom vyzkoušet a nastavit. Velmi solidní citlivost DAB,DAB+. Kvalitní přenos u Wi-Fi i když má pouze jedno pásmo 2,4 Mhz..Přes Lan jsem nezkoušel.Dobrý dálkový ovladač.

Přebuzený výstup , ale to se dá nastavit. Snad menší displej.

Porovnáno s přístrojem za téměř 7 000,-Kč /který mám v jiném pokoji/ je opravdu lepší Maxxo TR04.Samozřejmě záleží i jaký použitete zesilovač a na kolik výstupu repro.2,3,4,5. Při nastavení zes. na 4 kan. určitě nebudete muset použít subwoofer. Kvalita a spokojenost ve zvuku záleží na nastavení, kterých má přístroj opravdu hodně. Snad ty předvolby , ale určitě za ten penízek doporučuji.

PavelBozicevic24. listopadu 2024

Kvalitní, výborný zvuk, výrobek splnil očekávání

bobnavratil6. ledna 2024

Zatím vše dobry