Přírodní produkt Recenze Maxivitalis Reishia 800 mg EXtractum

Recenze Maxivitalis Reishia 800 mg EXtractum

Maxivitalis Reishia 800 mg EXtractum je přípravek vysoké kvality. Výběr hub podléhá speciálním kritériím a při výrobě se používá kvalitní extrakce, která zajišťuje mnohem vyšší účinnost a zvyšuje vstřebatelnost látek do organizmu. Reishi (latinsky Ganoderma lucidum) se označuje také jako houba nesmrtelnosti nebo houba věčného mládí. Tajemství Reishi spočívá v tom, že obsahuje okolo 200 různých…

janpalecek83210. února 2025

zatím také nevím

výsledek se uvidí po dobrání

martmv10. března 2024

Užívám ho jednou denně, pomahá mi snižovat hladinu cholesterolu a nemám po něm zažívací potíže, jako po některých potravních doplňcích na snižování cholesterolu.

marumatu15. prosince 2023

Jsem pacient s onkologickou diagnozou a tento výrobek mi byl doporučen. Myslím si, že velmi přispěl k tomu, že krevní výsledky jsou dobré..

Dobrá cena, rychlé doručení a kvalitní výrobek.

Registrovaný uživatel6. září 2022

beru 3 roky vyborny

Registrovaný uživatel21. června 2022

Nemohu hodnotit ani +, ani-. Chodím každého 1/2 roku na kontroly k urolog. a onkolog. Váš přípravek beru již hodně dlouho a před půl rokem jsem byl čistý jako okvětí bílé lilie a v dubnu mě diagnostikovali rakovinu plic a prostaty (teď jsem už po operaci plic - prostata musí počkat). Přípravek budu brát dál, ale hodnotit jej nemohu.

Registrovaný uživatel26. dubna 2022

supr zatím nejlepší reishi co znám.

Ani jeden

Velké plus.

Registrovaný uživatel10. dubna 2022

bereme ho již několik let.

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

zkouším poprvé, chci posílit imunitu na zimní období a sílící kovidovou vlnu

Varianta 60 tob.
Registrovaný uživatel15. ledna 2022

Určitě podporuje imunitu. Mám vyzkoušené

Registrovaný uživatel27. září 2021

vynikající už nepotřebují hůlku cítím se fajn

Registrovaný uživatel29. června 2021

Výborný detoxikační prostředek.Máme s tímto preparátem dobré a dlouholeté zkušenosti.

Registrovaný uživatel2. června 2021

dobrá cena

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

naprosto stejně jako produkt oředešlý, jsem s ním moc spokojená...

Registrovaný uživatel1. října 2019

Vynikají na doplnění energie a na snižování cholesterolu.

Užívání je psáno na 2-3 měsíce, nikde není uvedeno jestli je možné užívat dlouhodobě, tj. roky.

Registrovaný uživatel14. září 2018

Tento produk na mě začíná blahodárně působit, přestávám mít unavu a dokonce se začal uzdravovavat můj plísní poškozený nehet. Počítám s tím, že tento produkt budu užívat dlouhodobě. Bude mi 75 let a jsem rád, že existuje něco, co mi vylepší mé stáří. Začalo mi to i snižovat moji glokemii a můj diabetes se začal stabilizovat a to je pro mě úžasné. Doufám, že to můžu užívat dlouhodobě bez škodlivých vedleších příznaků? Zdraví Lad. Kašuka.

Je to vynikající produkt, jenom se divím, že houbu reishi prodavají na jiných strákách dost draho, což si jako důchodce nemužu dovolit. Děkuji, že nejste tak drazí. Lad. Kašuka.

Varianta 60 tob.