Jablečný, objem 500 ml, BIOJablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný ocet.
Informace o Mattisson Jablečný ocet skořice/kurkuma BIO 500 ml
Popis
Jablečný ocet je zlatožlutá látka vznikající při kvašení jablek. Při kvašení jablek se sladidla přeměňují na alkohol, který je pak bakteriemi kyseliny octové přeměněn na jablečný ocet.
Jablečný ocet Mattisson se vyrábí z ekologicky pěstovaných jablek. Tento zkvašený jablečný ocet je čistý a nefiltrovaný.
Jablečný ocet se již po staletí používá jako přírodní lék a jako zdravé koření při vaření. Přídavek kurkumy a skořice mu dodává jedinečnou chuť a další koření.
Je vhodný pro vnitřní i vnější použití. Lze ho například použít jako prostředek na zklidnění krku, ale můžete ho použít také jako tonikum pro čistou a svěží pleť a jako kondicionér pro lesklé a objemné vlasy.