Vynikající hra

Vynikající hra
Pěkné zpracování zábavná hra
mám tuto hru ráda - využívám dosti často
koupím si další do zásoby
V některých bodech nejasnosti v přiložených pravidlech hry. Doporučuji stáhnout z hráčské unie Scrabble ČR. Scrabble jsem objednal jako "original", ale prodejce mi zaslal bez tohoto označení a tvrdil, že se o originál jedná a jiné neprodávají. Proč tedy existuje vydání, kde je slovo originál skutečně uvedeno na krabici?
inteligentní hra pro procvičování mozku a paměti
Vše ostatní, kromě uvedeného záporu.
Poměrně měkká a lehce poškoditelná krabice.
Prostě Scrabble
Zábava pro celou rodinu.
Zábavná spol.hra
Procvičování paměti, výborná společenská hra kterou hrajeme s manželem již 20 let téměř denně. Za těch 20 let máme už 6 Scrabble. Hrací deska vydrží , ale písmenka se osahají a smažou. Ani lihový fix dlouho nevydrží. Za mě - perfektní hra.
Písmenka se časem osahají a smažou.
Dárek pod stromeček. Snad bude spokojenost.
Máme jako dárek, vnoučata tuto hru znají od kamarádů, moc si ji přáli.
super hra a hlavně rychlé doručení super,tento obchod doporučuji Valentová
Super hra nejen pro děti,ale i pro dospělé.
Je to dárek, tak zatím se těšíme co nám vše přinese
Podložka nemusela být z papíru za tu cenu . Myslím že dřív bývala z odolnějšího materiálu.
Kameny jsou o dost menší než kostičky na desce takže nesedí ve čtveřici.
Úžasná hra, hraju ji kazdy den.
Vynikající hra, kreativní a vhodná pro rozšiřování slovní zásoby. Dají se upravit nebo zjednodušit pravidla, když hrajeme s dětmi nebo s babičkou
Písmenka se ošoupou, proto jsme koupili již druhé
hra je v češtině
nezdá se to, ale zabere dost času a děti kolikrát nevydrží :D
Tata deskovka se hodí, jen s dětma se musí postupně. Hra je ve výsledku dost dlouhá.
Skvělá hra