Hodnocení: 80%
vynikající, všeobecný přehled, základní orientace v oboru, současný stav poznání, zajímavosti
celkem žádné, přál bych si větší rozsah
splnila mé očekávání, od tohoto autora jsem četl "Molekulární kuchyně" rovněž lze doporučit

| 5 | 14x | ||
| 4 | 3x | ||
| 3 | 0x | ||
| 2 | 2x | ||
| 1 | 0x |
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.
vynikající, všeobecný přehled, základní orientace v oboru, současný stav poznání, zajímavosti
celkem žádné, přál bych si větší rozsah
splnila mé očekávání, od tohoto autora jsem četl "Molekulární kuchyně" rovněž lze doporučit
Náhled na znalost materiálů je proveden v historické kontinuitě. Představena je široká paleta materiálů.
Nevím, protože jsem nehledal nic specifického a předkládané informace mě uspokojily.
Srozumitelné, aktuální, čtivé.
Jako beletrie i učebnice výborné.
Ke knize mne přivedl pořad Českého rozhlasu Meteor, je tam spoustu dobře podaných zajímavostí o nejrůznějších materiálech.
Velmi dobře zpracováno jak pro laiky i odborníky, a především pro studenty odborných škol.
Není na trhu