Příroda Recenze Materiály a člověk: Netradiční úvod do současné materiálové vědy - Miroslav Raab (2020, pevná)

Toto druhé vydání úspěšné, ale dlouho nedostupné knihy mezinárodně známého odborníka je výsledkem společného úsilí autora, vydavatele, redakce a v neposlední řadě grafika prvního i druhého vydání. Vzhledem k prvnímu vydání prošla kniha důkladnou revizí. Text byl na mnoha místech doplněn aktuálními informacemi, řadou obrázků a přibyla celá kapitola. Poutavě napsaná kniha může oslovit velmi široký…

Registrovaný uživatel8. června 2023

vynikající, všeobecný přehled, základní orientace v oboru, současný stav poznání, zajímavosti

celkem žádné, přál bych si větší rozsah

splnila mé očekávání, od tohoto autora jsem četl "Molekulární kuchyně" rovněž lze doporučit

Registrovaný uživatel9. května 2021

Náhled na znalost materiálů je proveden v historické kontinuitě. Představena je široká paleta materiálů.

Nevím, protože jsem nehledal nic specifického a předkládané informace mě uspokojily.

Registrovaný uživatel8. února 2021

Srozumitelné, aktuální, čtivé.

Jako beletrie i učebnice výborné.

Registrovaný uživatel29. ledna 2021

Ke knize mne přivedl pořad Českého rozhlasu Meteor, je tam spoustu dobře podaných zajímavostí o nejrůznějších materiálech.

Registrovaný uživatel9. ledna 2021

Velmi dobře zpracováno jak pro laiky i odborníky, a především pro studenty odborných škol.

Není na trhu