Kvalita zvuku, pohodlná při nošení, vyhovující rozměr, celkem dobře izolující okolní zvuk, bez kabelu, přenosná

líbí se mi
kvalitné zpracováno
velmi dobrý zvuk, příjemně detailní
výdrž baterie
rychlé připojení
skládací
ovládání jediným tlačítkem
cena
uvítal bych trochu větší přítlak
Výborný zvuk , cena,, provedení
Krásný čistý zvuk.
Dobře sedí.
Neslyším okolí.
Výborná kvalita za dobrou cenu.
Super zvuk, pohodlné mají skvělou baterii, super design, snadno se připojují
Super zvuk a výdrž
Skvělý stav zboží, vše v pořádku.
Top sluchátka,dlouhá ,opravdu dlouháaaa výdrž
Super kvalita poslechu ,dá se přes ně volat a přijímat hovory . Za mě super !!!
Vynikající produkt
Super poslech
Naprosto boží!
Úžasný materiál, kvalita zpracování a co je hlavní - ten zvuk! Nemluvě o nádherném designu, který je u této značky už standartem. Za tuto cenu naprosto bezkonkurenční sluchátka, skvělá je i výdrž baterie.
A jsou hnědá. Miluju je!
Pěkné zpracování, výborný zvuk, ikdyž trochu chybí středy. Jinak super. Vydrž baterie je parádní.
V této cenové relaci by mohli mít ANC ale jinak super.
Krásný zvuk a hlavně výdrž
Lehké, krasne sedí, dobrý zvuk
Lehké,dobré basy i kvalita zvuku
Malé
Vcelku skladné
Dobrá kvalita zvuku
Jednoduché ovládání
Hezký design
Lehké
Nesedí úplně přesně na uších
Při složení a opětovném nasazení nutno znovu nastavit velikost
Kvalitní zpracování
Pěkně vypadají
Dlouhá výdrž baterie
Nemají ANC - což jsem věděl, ale nevěděl jsem, že pro cestování MHD jsou tímto prakticky nepoužitelné.
Sluchátka jsou pro mne velkým zklamáním. Nerozumím tomu, že se v mnoha recenzích uživatelé rozplývají nad kvalitou zvuku. Kvalita zvuku není sice špatná, ale rozhodně neoslní. Na domácí poslech nebo procházku po klidné ulici proč ne. Na cesty MHD do práce? -> nikoliv.
Velmi dobrý zvuk
Hooodne dlouhá výdrž baterie
Příjemně měkké
Dlouhá výdrž baterie, bezdrátové nabíjení, perfektní zvuk.
Super sedí, perfektní poslech mohu všem jen a jen vřele doporučit.