Recenze Marrko Core White/Blue

Marrko Core je inovativní pomůcka pro rehabilitaci a fitness, která se zaměřuje na aktivaci hlubokého stabilizačního systému páteře. Tento český výrobek je navržen tak, aby pomáhal při prevenci a zmírňování bolestí zad, a to vše při cvičení vestoje bez zbytečné zátěže na páteř. Díky své skladnosti a lehkosti je ideálním pomocníkem při hubnutí a formování postavy. Princip fungování Marrko Core…
Porovnat ceny 2 400 Kč

JaHr.25. srpna 2026

Před objednáním jsem zvažovala, zda se bílá nebude špinit. A ano, trochu se špiní. Chybí tomu pytlík na uskladnění a převoz, kdyby měl kapsičku, šlo by v ní uschovat nepoužívané závaží... prostě mít všechno pěkně u sebe a nepřemýšlet, do kterého šuplíku se nepoužívané závaží "schovalo".

Spokojenost. Chce to pravidelnost a více času, aby se projevily výsledky, ale nepochybuju, že se s tělem něco děje. Jde to cítit.

renatakleinova28. září 2025

Seznamujeme se. Plní vše, jak uvedeno.

Parádní “kapesní” designová sportovní pomůcka denní potřeby.

Eva Koláčková26. srpna 2025

Pěkné zpracování

Vyšší cena

Katka14. srpna 2025

Řekla bych, že efekt na bederní páteř je velmi rychlý, alespoň v něm případě. Pomůcka je velmi skladná, pohodlně se vejde do batůžku, beru si s sebou na procházku do lesa, kde si mezi stromy zacvičím, zatím jen asi 5, 6 minutek. Dobře se procvičí i svaly na rukou a oblast kolem ramene. Problém mám s udržením statické pánve a boků, zatím mě to svádí točit boky, ale to není problém Marrca, je to o cviku. Za mě tedy perfektní. Hlavně ta nastupující úleva v oblasti beder.

Rozhodně doporučuji všem, kteří nejsou nadšenci aerobního či jiného cvičení a chtějí či potřebují zpevnit a posílit svaly. Dá se cvičit i doma, pokud to prostor umožní. Venku či v tělocvičně je to však pocitově příjemnější. Za mě skvělá věc se zřejmým očekávaným efektem.