celý život jsem barfovala, ale okolnosti: a) hodně cestujeme, b) holky jsou už seniorky, c) u borderky 14 let se před rokem objevily zdravotní neduhy, tak jsem hledala něco jiného. Proč jsem zvolila tuto značku? znám se s Vandou a znám i její psy, tak volba byla jasná.
První přešla na podzimu kříženka a nyní od ledna i borderka. Oběma strava moc chutná, mají nádhernou srst (hlavně ta malá kříženka), nemají žádné problémy se zažíváním a trávením. Přidávám Marp omáčky, sušenou zeleninu, olej, a granulky před podáním namáčím i se sušenou zeleninou cca na 1/2 hodiny. Denní dávku mají rozdělenou na ráno a večer. Zatím naprostá spokojenost.
žádné nedostatky jsem nenašla, velikost i konzistence granulek je akorát, jsou vhodné i jako pamlsky do kapsy na vycházku.
Borderka měla více jak půl roku ledvinovou dietu, po které měla stále hlad, po dohodě s lékařem jsme postupně přešli na tento Marp, kontrolní odběr krve a vyšetření ledvin vyšlo dobře a tak můžeme pokračovat. Nyní už pozoruji, že se rovná nejen srst, ale už nechodí vymetat do špajzu.