Recenze Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m

Marimex Tampa je nafukovací kruhový bazén, jehož nespornou předností je snadná údržba a rychlá instalace za pomoci napouštění vody, která sama bazén postaví. Bazénová fólie je tvořena třemi vrstvami, laminovaná a navíc vyztužená polyesterovou tkaninou, která zajistí dlouhodobé užívání bazénu. Klíčové vlastnosti - průměr bazénu 3,66 m - výška bazénu 0,91 m - celkový objem vody 6,7 m³ - snadné…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 16 recenzí pomocí Seznam AI

Bazén Marimex Tampa 3,66 x 0,91 m je vhodný pro děti a příležitostné použití, ale vyžaduje pečlivou přípravu podkladu a dokoupení průchodek pro filtrační systém. Jeho životnost je omezená a některé komponenty, jako filtrace, mají slabší výkon.

• Pro děti dostačující a bezpečný
  • Jednoduchá montáž a sestavení
  • Kvalitní nafukovací prstenec drží tvar
  • Vhodný poměr ceny a výkonu
  • Mobilita bazénu
  • Chybí průchodky stěnou pro zapojení filtrace
  • Nutná každoroční montáž a demontáž
  • Slabý výkon přiložené filtrace
  • Nedostatečné uchycení hadic
  • Krátká životnost nafukovacího prstence

Registrovaný uživatel2. září 2025

Když nám konečně po strašných peripetiích s obchodem dorazil, tak splnil to, co jsme očekávali. Filtrace nevím, zaslali nám jinou, než která byla uvedená. Bohužel jsem si toho všimla pozdě.

Bohužel obchod nemohu doporučit, mají v tom všem prostě bordel. Po strašných peripetiích a nervech, nám nakonec bazén po 14dnech zaslali.

Brud16. července 2025

snadno sestavitelné, kruh jde lehce nafouknout, poměr cena/výkon asi zatím OK (máme 2 dny

uchycení hadic pomocí stahovacích hadicových spon je nedostatečný a prosakuje, je nutné dodatečné zatěsnění.

Registrovaný uživatel5. července 2023

byl nejlevnější

Registrovaný uživatel2. srpna 2022

Bazén nedrží tvar, přestože byl podklad srovnán do roviny. S předešlými bazény stejného typu nebyl problém. Filtrace má velmi slabý výkon, vysavač nemá cenu ani připojovat.

Registrovaný uživatel26. července 2022

Jednoduchá práce s bazénem,filtraci jsme zatím nedokázali sestavit,tak dáváme zatím jen chlorové tablety. Příští rok srovnáme terén,opravdu důležité,aby byl bazén na rovině.

Zapojení filtrace vyžaduje trochu technického umu, v tom vedru jsme to zatím odložili, takže zatím bez filtrace

Registrovaný uživatel20. září 2021

podle ceny a možností .

Registrovaný uživatel23. srpna 2021

Vše odpovídá popisu

Registrovaný uživatel3. srpna 2021

nejlepší bazén, jaký jsem kdy měla. Nafukovací prstenec se zúžuje a drží tvar. Je pro vnoučata na skákání a vyvádění, protože tenhle jim naprosto vyhovuje a stačí.

Registrovaný uživatel11. května 2021

mobilita bazénu bezpečnost (gumový límec)

životnost (max 3 sezony)

já jsem spokojen už takhle máme asi 4-5 bazén

Registrovaný uživatel23. ledna 2021

Vybrala jsem tento produkt vzhledem míst a ceny.

Registrovaný uživatel18. prosince 2020

Vydržel ani ne jednu sezonu. Reklamaci neuznali. Límec ucházel hned od začátku.

Registrovaný uživatel24. listopadu 2020

pro děti fajn

u bazénu chybí průchodky stěnou , které jsou nutné pro zapojení filtrace, musí se dokoupit zvlášť

Registrovaný uživatel3. srpna 2020

nutná každoroční montáž a demontáž ve druhé sezóně protržen nafukovací prstenec - nejjednodušší oprava je vyhodit nouzové řešení, nemá cenu investovat tímto směrem

miroslav.zenata1. srpna 2020

zdá se kvaltní

k bazénu nejsou dodány průchody stěnou bazénu, bez nichž nejde připojit k filtraci,místo toho jsou přibaleny zátky, které jsou celkem k ničemu. V nabídce o tom není ani zmínka.

cenově vhodné, ale nekompletní

Registrovaný uživatel30. července 2019

Velky, pevny, funkcni

Velká spokojenost, napojeno na původní filtraci ze staršího modelu.

Registrovaný uživatel14. července 2019

na vyblbnutí malých dětí zcela dostačující

podlaha je mnohem tenčí než stěny, pozor na místo, kam ho dáváte, nutno podložit např. geotextilií - 6 m3 vody opravdu odhalí i nejmenší kamínky v trávě