Funguje dobře,máme již druhou.První fungovala 6 sezón.

Marimex ProStar 3 je filtrace s dobrým výkonem a tichým chodem, která vyhovuje pro menší bazény a vířivky. Uživatelé oceňují její spolehlivost a jednoduchou montáž, ale kritizují nedostatečné návody a problémy s napojením hadic. Pro většinu uživatelů je vhodná, ale vyžaduje pečlivou instalaci.
Funguje dobře,máme již druhou.První fungovala 6 sezón.
Mohlo být lépe řešeno napojení hadic. Přes teflonovou pásku jeto nepohodlné a ne zcela účinné pro každého. U starší filtrace balo napojení pomocí plastových spon a o-kroužků. Těsnilo to dobře, stačilo to.
Velikost
Malá vykoná filtrace.
Malá vykoná filtrace stoprocentně funkční. Jednoduché smontování, návod v češtině. Všem vřele doporučuji.
Je tichý a učinný
Vhodný pro filtraci vody ve vířivce. Vyniká jednoduchou montáží a relativně dobou spolehlivostí při provozu.
použivam ho každý den a mam křištálovou vodu
Cena , funguje jak má
cena a výkon, je spolehlivý,v letní sezoně.
zatím jej mám krátce ,ale při uvádění do provozu mi scházel návod zapojení.
jsem snim spokojený
protože parametry vyhovovaly mým požadavkům
zatím o žádných nedostatcích nevím
jsem spokojen s provozem a spotřebou el. energie
Dobrá kvalita
Filtruje spolehlivě i s připojeným panelem.
Velice chválím velikost celého zařízení,nezabere moc místa.
Spolehlivá,tichá
Pracuje skvěle
Sestavení bylo trochu náročné, jejich návod stojí za starou Bellu
Tichý chod.
Nepřehledný návod k obsluze.
tichá filtrace
krásně vyčistí vodu
malá - vhodná na malý prostor
otřesný návod k instalaci filtrace
používáme pouze 2 týdny, takže zatím krátká doba k hodnocení. Zatím se žádný problém nevyskytl. K malému bazénu do 10m3 plně dostačující. Křišťálově čistá voda.
Nevidím žádný
Drahý, slabý průtok, špatná manipulace i instalace
Myslela jsem, že Marimex disponuje lepší kvalitou, ale víckrát rozhodně ne. Nejde jen o filtraci, ale i ostatní příslušenství. Šrouby na schodech se nám tři urvala hlavička při dotahování. Naštěstí jsme měli štěstí na 'dobrý' kus bazénu, ostatní(známí) co objednali, měli někde díru a protékal
Jednoduchá montáž a dostačující filtrace.
Některé popisky jsou pro laika nevhodně popsaná.
velmi tichá, jsme spokojení
rozměry, účinnost